>
Уточнити наявність у постачальника
24999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 287 шт.
8 шт.
58.2 × 9.1 × 48 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Дуже дивні справи в ЛЕГО
Набір ЛЕГО 75810 в Україні досить рідкісний гість, проте його можна купити у нас на сайті constructors.com.ua. Це дуже чудернацький сет, який одночасно створює як звичайну реальність, так і потойбічний світ, де все живі і неживі об'єкти здаються іншими - похмурими й страшними. ЛЕГО-втілення популярного серіалу компанії Netflix, який випускається з 2016 року, стане відмінним подарунком для фаната цього загадкового трилеру з елементами драми і детективу. У наборі ЛЕГО 75810 ми зможемо зібрати будинок сім'ї Байєрс, який одночасно має своє темне альтер-его - перевернутий догори ногами покинутий будинок з темно-синіми стінами і деревами, які виглядають засохлими, на відміну від дерев з реального світу. Можна перевертати зібраний набір як завгодно, змінюючи будинки - локації для гри. Така технологія «паралельної реальності» в наборі LEGO 75810 досягнута дуже широким використанням SNOT - технології (від англійського «Studs Not On Top» - «Шпильки не нагорі»), яка дуже популярна у творців ЛЕГО-саморобок. У наборі ви також зустрінетеся з головними героями серіалу - таємничою дівчинкою на ім'я Одинадцять, Джойс і Віллом Байєрс, Майком Вілером, Дастіном Хендерсоном, Лукасом Сінклером, шерифом Хоппером і монстром Демогоргоном. Також тут є поліцейський джип шерифа, кубик - «світлячок» ЛЕГО на батарейках, чорна підставка з логотипом серіалу на чорній табличці і безліч аксесуарів, які доповнюють антураж цього серіалу.

Де купити?
Купити ЛЕГО 75810 Дуже Дивні Справи можна в Києві, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Маріуполі можна за допомогою сайту-магазину constructors.com.ua. За попередньою домовленістю можливий самовивіз з магазину (Київ, вул. Олени Теліги, 29). Діє кур'єрська доставка по Києву. Відправка замовлень в день їх оформлення оператором «Нова Пошта» по території всієї України, крім АР Крим і території проведення ООС. Для оформлення замовлення або консультації по вас цікавлять ви можете зв'язатися з оператором онлайн-чату сайту constructors.com.ua або за телефоном, вказаним нагорі цієї сторінки (є функція зворотного дзвінка).

 

  • 20 лип, 2019
    а какая цкна набора?
    • 20 лип, 2019
      Добрый день! Актуальная ценна набора на данный момент — 9999 гривен. Когда набор появится официально в Украине, то цена будет пересмотрена. О дате официального поступления пока не известно.
  • 20 лип, 2019
    И сколько он стоит под заказ? И будет ли в наличии?
    • 5.0

      20 лип, 2019
      Добрый день! Актуальная ценна набора на данный момент — 9999 гривен. Когда набор появится официально в Украине, то цена будет пересмотрена. О дате официального поступления пока не известно.
  • 5.0

    14 чер, 2019
    Набор представляет собой коллекционную сборку для фанатов сериала "Очень странные дела". Есть возможность исследовать дом Байерсов реальный или находящийся в другом измерение. В комплекте присутствуют два руководства по сборке с помощью которых можно собрать одну из версий дома. Любители оценят отдельные детали, такие как стена со светящимся алфавитом или телефон в гостиной, которые присутствовали во многих сценах. Версия от Лего является почти точной копией прекрасно передающей всю атмосферу дома из сериала.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари