>
Уточнити наявність у постачальника
3799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

974 шт.
7 шт.
48 × 28.2 × 9.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Компанія LEGO продовжує випускати набори, присвячені різним серіалів і реаліті-шоу. На цей раз під приціл потрапило американське реаліті-шоу "Натурал очима гея" (в оригіналі - Queer Eye). Пориньте у світ телевізійних шоу і зробіть спробу перевтілити двох людей в наборі LEGO Icons Шоу «Queer Eye» – квартира «Легендарної п'ятірки»

Кілька слів про серіал

Натурал очима гея (англ. Queer Eye) - американське телешоу, яке виходило з 2003 по 2007 роки, а в 2018 було відроджено компанією Netflix. Набір LEGO 10291 якраз зроблений за новою адаптаціє. Кожен випуск грунтується на тому, що команда геїв-професіоналів в області дизайну, моди, харчування і тд допомагає гетеросексуальним чоловікам стати кращою версією себе, тобто змінити гардероб, зробити ремонт, виробити корисні звички. Загальна назва для цієї команди - "Лешендарна п'ятірка".

"Легендарна" і учасники програми

Відродження одного з культових американських реаліті-шоу було вкрай тепло сприйнято. У більшій частині це заслуга нової "Легендарної п'ятірки", яка сподобалася публіці. Подивимося ближче, хто ж є в наборі LEGO 10291:

  • Тан Франсе - експерт в області моди. Не знаєте що з чим одягти - Вам до нього. У цьому наборі хлопець з'являється в стильній чорно-білій сорочці і м'ятному костюмі;
  • Джонатан Ван Несс - фахівець по догляду за тілом. Розповість чим краще користуватися, щоб завжди виглядати молодо і доглянуто. У Джонатана розкішне довге волосся, борода і вуса. Одягнений він в чорну майку і сірі штани в смужку;
  • Боббі Берк - дизайнер. Займається інтер'єрами, екстер'єрами та іншої красою, щоб будинок виглядав шикарно. Тут Боббі в білій сорочці з короткими рукавами і коричневих штанях;
  • Карамо Браун - експерт в області культури. Він підкаже які книги почитати, на які картини звернути увагу і взагалі про що розмовляти в суспільстві. На ньому синя кепка, біла футболка, рожева спортивна кофта і чорні штани;
  • Ентоні Поровські - спеціалізується на їжі і вини. Що замовляти в ресторані і як підібрати вино - це до нього. Хлопець одягнений в білу футболку, джинсові шорти та білі кросівки зі шкарпетками. На шиї червона пов'язка.

І це ще не всі фігурки даного набору! Асистувати цим всім експертам буде Брулі - французький бульдог, який також часто з'являвся в шоу. На жаль, на даний момент він вже не в команді "Легенданої п'ятірки", адже Брулі помер в 2019 році (йому було 10 років).
Також в наборі Icons Шоу «Queer Eye» – квартира «Легендарної п'ятірки» буде 2 мініфігурки, яких буде необхідно перевтілити і прищепити гарний смак.

Лофт "Легендарної п'ятірки"

У цьому лофті з набору LEGO 10291 без перебільшень є все, щоб змінити життя людини на краще. В ньому є:

  1. місце з різноманітним одягом;
  2. крісло стиліста;
  3. велика кухня;
  4. лаунч-зона з диваном;
  5. поворотний механізм, за допомогою якого можна демонструвати до/після;
  6. стенд з фотографією LEGO-версії "Легендарної п'ятірки".

Все це присмачене величезною кількістю аксесуарів, а для зручності додано роздільник деталей.

Без сумнівів, Вам за допомогою "Легендарної п'ятірки" вдасться допомогти людям виглядати і почувати себе чудово.

  • 5.0

    19 жов, 2021
    Сначала купила набор, а уже потом посмотрела новые серии сериала - в этом вся я. И если вы не слишком гомофоб, я советую вам сделать тоже самое, в любом порядке. Смотриться и собирается легко и непринужденно. Очень понравилась фигурка Тана Франсе и Брули (земля ему пухом). Функций не много, так что это что-то вроде квартир из сериала “Друзья”.
    Достоинства:
    В инструкции интересная информация о Бросилось в глаза то, что лофт очень "зеленый" - много растений. Есть место для каждого эксперта.
    Недостатки:
    Если ищите набор с функциями - проходите мимо.
  • 5.0

    19 жов, 2021
    Я смотрела несколько новых серий и мне очень нравится, насколько они позитивны и поднимают настроение. Именно из-за этого я и купил набор. Однако, он и сам по себе довольно классный, со всей Великолепной пятеркой и аксессуарами. Все детали и дополнения делают этот набор ярким. Моя единственная, незначительная жалоба заключается в том, что в камеру трансформации нелегко попасть. Двери плотно закрыты, и попытаться разместить/убрать минифигурку затруднительно.
    Достоинства:
    Узнаваемый фигурки экспертов + двое для перевоплощения. Можно переодеть фигурки и сменить им прически на более стильные.
    Недостатки:
    Поворотный механизм трансформации немного заедает.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари