>
Під замовлення
3499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

57 шт.
3 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Про набір
Напевно всі бачили мультфільми зі знаменитим мишеням Міккі Маусом, який відомий вже більше 90 років і був створений самим Уолтом Діснеєм. З тих пір Міккі став одним із найбільш упізнаваних мультиплікаційних героїв і увічнений навіть компанією ЛЕГО - набори з Міккі Маусом і його друзями випускаються з 2000 року. Ось і зараз ЛЕГО представило черговий прекрасний набір, де Міккі Маус, його дама серця Мінні Маус, їх веселий друг Гуфі і собака Плуто весело проводять канікули в дачному ошатному будиночку мишеняти. У наборі ЛЕГО 10889 Дупло центральної локацією для ігрового сюжету є великий двоповерховий будинок з червоним дахом. Можна міняти деталі, роблячи засніжену черепицю холодної пори року або просто залишити її червоною, уявивши, що на дворі літо. Комплект LEGO 10889 багатий на різні деталі - тут є 7 деталей з принтами, вікна і двері, що відкриваються, столик зі стільцями і чайником для веселих посиденьок, квіти, а також цілих 2 транспортних засоби - блакитний аероплан і маленькі жовті санчата.

Розміри ЛЕГО 10889 Дупло
Гарний сет LEGO 10889 Duplo досить об'ємний - його коробка з деталями має 37,5 см. в довжину, 35 см. у висоту і 9,2 см. у ширину. Вага набору в упакованому вигляді - 990 грам.

Як купити?
Купити ЛЕГО 10889 Будинок відпочинку Міккі в Києві, Херсоні, Слов'янську, Дніпрі, Маріуполі та інших населених пунктах ви можете у офіційного дилера наборів і аксесуарів LEGO в Україні - сайту-магазину constructors.com.ua. Доставка по Києву можлива кур'єром, доставка по Україні здійснюється оператором «Нова Пошта». Для оформлення замовлення або консультації з питань, які вас цікавлять, ви можете зв'язатися з оператором онлайн-чату сайту constructors.com.ua або за телефоном, вказаним нагорі цієї сторінки (є функція зворотнього дзвінка).

 

  • 5.0

    5 січ, 2021
    Найкращий подарунок для моєї донечки ,купував чоловік на день святого Миколая ,дивовижний конструктор ,дизайн прекрасний ,якісні деталі гарні іграшки ,легко складати ,ми чудово проводимо вечори за ігрою в домику міккі ,в мене донечка з ним спати лягає на стільки сильно полюбила цю гру !
    Достоинства:
    Розвиваюча гра Дизайн Якість Дитина захоплена цим конструктором
    Недостатки:
    Нам все дуже сподобалося

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари