>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

213 шт.
0 шт.
22.3 × 5 × 22.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Набір Лего 41905 Підставка для ювелірних прикрас
Компанія LEGO вже традиційно робить значну частину нових серій і оновлень, які зацікавлять маленьких любительок конструктора. Ось і в 2020 році, поряд з уже відомими нам серіями LEGO Friends, LEGO Disney, LEGO Elves з'явилася нова серія LEGO Dots, яка подарувала нові творчі ідеї та навіть ЛЕГО-біжутерію для юних представниць прекрасної статі. Цей же сет ЛЕГО 41905 допоможе дівчаткам красиво впорядкувати прикраси, креативно розмістивши їх на красивій підставці у вигляді білої хмаринки з райдужним дощем. Сама хмарка тримається на підставці різних відтінків кольору морської хвилі, куди можна покласти власні прикраси - браслети, кільця, сережки, кулони та інші маленькі, але дуже потрібні аксесуари. Відмінною особливістю лінійки LEGO Dots є те, що в дизайні кожного набору допущена можливість самостійної творчості. Так і в наборі LEGO 41905 Jewellery Stand юна конструкторка цілком може прикрасити чотири різнокольорових цівки дощу маленькими плоскими деталями-пінами і за інструкцією і за своїм бажанням і смаком. Невелика підставка для ювелірних прикрас ЛЕГО 41905 займе гідне місце на столі або на полиці і, безсумнівно, буде використовуватися кожен день, так як ЛЕГО-дизайнерам вдалося вдихнути свіжі фарби і нові ідеї навіть в такий здавалося б непримітний побутовий предмет, як сховище для дівочих дрібниць.

Де купити?
Купити набір ЛЕГО 41905 Підставка для ювелірних прикрас в Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Харкові та інших населених пунктах України ви можете на сайті constructors.com.ua - офіційного дилера ЛЕГО в Україні. Ми займаємося максимально швидкою доставкою конструктора LEGO по всій території країни, крім АР Крим і районів проведення ООС. У виборі відповідного за ціною та розміром набору вам можуть допомогти оператори телефонного зв'язку з сайтом (номера ви знайдете вгорі цієї сторінки) і оператор онлайн-підтримки (чат).

 

  • 5.0

    13 жов, 2020
    Немного помогала своей 7-летней дочери, потому что ей понадобилась помощь с большими частями, а дальше дизайн она создавала сама. Мне кажется, что она прекрасно провела время. Развивает воображение, но об этом и так, я думаю, все догадываются)
    Достоинства:
    Бесконечное количество вариантов оформления подставки, главное подключить фантазию и можно хоть каждый день менять ее. Яркие детальки. Действительно можно использовать в качестве подставки, так мы и поступили с дочкой.
    Недостатки:
    Нету

Рекомендуємо подивитися ці товари