>
Уточнити наявність у постачальника
299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

84 шт.
0 шт.
11.3 × 5.2 × 7.8 cm
6+
0 шт.
4.3

Опис

Вам подобаються милі панди? Ви креативна і творча особистість? Любите і вмієте створювати вироби власними руками? Тоді новинка від LEGO Dots точно для вас, набір LEGO Брелок Панда (41930) допоможе вам відкрити ваш творчий потенціал і урізноманітнити дозвілля. Невеликий наборчик, створений для швидкого складання, сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам. Його компактність дозволяє брати конструктор всюди з собою, творити і створювати при будь-яких обставинах, як тільки вас відвідає натхнення. Створіть свій перший аксесуар із кубиків ЛЕГО, для цього вам буде потрібно: На спеціальний пластиковий кубик розмістити пластинки ЛЕГО таким чином, щоб вийшла мила мордочка Панди; Прикріпити до кубику силіконове кільце, яке йде в комплекті; Розмістити готовий Брелок-Панду на вашій сумочці, рюкзаку, ключах або пеналі. Візерунок на брелоку можна в будь-який момент розібрати і створити новий. Швидко і акуратно зняти пластинки можна за допомогою спеціального ключа, який йде в комплекті. Не стримуйте свою фантазію, придумуйте нові і цікаві візерунки на брелоках ЛЕГО. Підключайте своїх друзів в цікаву творчу гру, створіть оригінальні, іменні брелоки разом. Зберіть все брелоки LEGO Dots, з яких можна буде зібрати візерунки мордочок Леопарда (41929), Нарвала (41 928) і Песика (41927). Володіючи всіма наборами, ви відкриваєте для себе необмежений простір для творення і дизайну. Створіть унікальний аксесуар і подаруйте своїй близькій людині, такий подарунок запам'ятається і точно сподобається, адже буде придуманий і створений вами. Найкращі подарунки завжди створені своїми руками. Що в коробці? 84 деталі, інструкція по збірці, ключ для зняття деталей, силіконове кільце. Купити набір LEGO Dots Брелок для сумочки «Панда» (41930) ви можете в нашому інтернет магазині.

  • 3.0

    29 бер, 2021
    Це звичайно не леопард, але і не найкращий набір серії. Будь я на місці дизайнерів лего, то я б підправила леопарда, а панду замінила б на можливо черепаху. Дотси непогано відтворили б панцир. Але ми маємо, що маємо, а саме - панду. Мені сподобались дотси з бамбуком, а також рот з листочком. За бажання, можна поєднати з дотсами нового браслету “кактус”.
    Достоинства:
    Як варіант - непогано. Це не леопард і всі кольори відповідають панді. Карабін тримає доволі міцно, думаю, що і на вулиці нічого не трапиться.
    Недостатки:
    З далеку і справді більше схоже на корову, особливо якщо розмістити дотси плямками.
  • 5.0

    3 бер, 2021
    Ну вы только посмотрите на это милую-милую панду, так еще и за такую цену. Тут же все соответствует ей: черно-белый цвет, бамбук, флегматичные глаза, рот с листочком. Деталей вроде бы не так и много, но учитывая то, что почти все из этого дотсы, то вполне хватает. Не знаю, буду ли использовать как брелок, но дома где-то точно пристрою.
    Достоинства:
    Маленький, милый брелок, который подойдет на подарок любому. Сделано прям правда под панду.
    Недостатки:
    ---
  • 5.0

    3 бер, 2021
    Когда издалека в магазине увидела коробку с набором, то первая мысль была - корова. Уже подойдя ближе рассмотрела панду, кстати довольно милую. Особенно понравились дотсы с бамбуком. И глаза удачные. Хотя по факту этот кубик очень маленький, но как для ребенка, то хватает. Еще смотрела на набор с нарвалом, но как-то в другой раз.
    Достоинства:
    Спасибо магазину, за то что я уже не впервые покупаю наборы сразу после релиза в Украине. Очень милая панда, а если поиграться, то уверенна, что соберется и корова))
    Недостатки:
    Кубик маловат(
    • 31 бер, 2021
      Не думаю, що варто було б зробити кубик більшим. Це все ж брелок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари