>
Уточнити наявність у постачальника
299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

84 шт.
0 шт.
11.3 × 5.2 × 7.8 cm
6+
0 шт.
2.0

Опис

Перед вами суперновинка від LEGO Dots, спеціально створена для творчих особистостей і любителів Леопардів. Проявіть свою креативність та оригінальність разом з набором LEGO Dots Брелок для сумочки Леопард (41929). Для створення брелоку вам буде потрібно прикрасити різнокольоровими пластинками ЛЕГО спеціальний пластиковий куб, викладіть милу мордочку Леопарда або будь-який інший візерунок, який вам буде до душі. Візерунок брелка можна змінювати при першому бажання, в наборі є спеціальний ключ для зняття пластин з поверхні куба, без зачіпання інших частин. Після декорування вашого брелка, до нього потрібно буде прикріпити спеціальне силіконове кільце, яке також йде в комплекті. За допомогою кільця ваш брелок можна розмістити на ключах, сумочці або рюкзаку. Підкреслить вашу індивідуальність разом з брелоком LEGO Dots. Компактний розмір набору дозволить всюди брати його з собою і не зупиняти вашу творчість і розвага. Зберіть все брелоки серії LEGO Dots, а саме: Милого Песика (41927); Забавного Нарвала (41 928); Чарівну Панду (41930). Створюйте кожен день нові аксесуари, передаючи свій настрій. Підбирайте брелок під ваш сьогоднішній образ і вбрання. Міксуйте пластикові пластинки ЛЕГО з різних наборів для створення нових цікавих дизайнів брелків. Створений і придуманий вами брелок стане відмінним і оригінальним подарунком вашому другу і близькій людині на будь-яке свято або просто так. Створіть свою власну дизайнерську лінійку, відчуйте себе справжнім дизайнерів. Діліться новими ідеями і експериментуйте разом з друзями. Що в коробці? 84 деталі, інструкція по збірці, спеціальний ключ, для зняття деталей, силіконове кільце. Купити набір LEGO Dots Брелок для сумочки «Леопард» (41929) ви можете в нашому інтернет магазині.

  • 2.0

    29 бер, 2021
    Погоджуюсь з Тетяною. А це точно леопард? Мені зовсім не схоже. До чого тут взагалі блакитні плями, фіолетові та блакитні деталі. Зроби лего їх коричневими, було б набагато вдаліше. А очі з ротом мені схожі на рибку. Чому лего обрали таку стратегію не зрозуміло...Але я б порадила зупинитися на нарвалі або панді.
    Достоинства:
    2 зірки за якість. В лего завжди з цим порядок.
    Недостатки:
    Проблемка з кольорами, ну ніяк леопард не може бути фіолетовим.
    • 31 бер, 2021
      Мені також не сподобалось. Можливо, кольорові плями зроблені для яскравості? Але вийшло якось невдало.
  • 2.0

    3 бер, 2021
    Леопард из всей этой новой серии мне выглядит самым неудачным. Это даже больше не леопард, а кот какой-то. Не понимаю, почему дочка (5 лет) выбрала именно его. Ну вот что это за голубые пятна, он что, болеет? Уши тоже только черные, вообще мне не похожи. Разве что дотс с оскалом неплохой, подходит.
    Достоинства:
    Есть разделитель деталей. Дотс с оскалом. Крепкие зажимы в кольце.
    Недостатки:
    Особо даже не похож на леопарда. Странные черные уши и голубые пятна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари