>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

115 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Розважайтеся разом з принцесою Аріель
Русалка Аріель - принцеса морів. Заходьте до неї в гості й грайте разом. Вона покаже, як це - мати замок на березі моря. Ви навіть можете їй допомогти побудувати замок і влаштувати побут. Як і годиться принцесі, Аріель з самого ранку вирішує справи народів моря. Перед цим причешіть волосся гребінцем. Заходьте в тронний зал і допомагайте правити її королівством, роздаючи укази.
Після державних справ настав час відпочинку. Пограйте з песиком і погодуйте його смачною кісточкою, потім поговоріть з Фраундером. У Аріель є прекрасний аквапарк в будинку, в якому ви всі разом можете відмінно розважитися. Біля замку в морі плаває човен. У ньому цікаво плавати та розглядати околиці, але потрібно веслувати.

Особливості серії
Конструктор ЛЕГО «Disney» створений спеціально для дівчаток. Їм цікаво грати з подружками-принцесами в красивих платтях. У кожної принцеси свої хобі і свій замок. Набори створені з безліччю аксесуарів, які принцеси використовують в побуті. Це створює в голові дитини різноманітність варіантів гри.
Аксесуари Аріель
• Гребінець, у Аріель довге волосся, які потребує догляду.
• Телескоп - вона любить дивитися на зірки вечорами зі свого балкона.
• Скриня з коштовностями - всі принцеси повинні мати скриню з золотом і діамантами
• Ліжко в формі черепашки від перлів і інші.

Про набір
1. 115 деталей - його неважко зібрати, але цікаво грати завдяки кількості тематичних предметів.
2. У комплекті міні фігурка принцеси Аріель, а також її друзі - Макс і Фраундер.
3. Замок принцеси має розміри 26х19х6 сантиметрів.
4. Набір виконаний переважно в блакитно-рожевих тонах, які подобаються всім дівчаткам
Купуйте оригінальний сертифікований LEGO Disney Princess Замок на березі моря Аріель (Артикул: 41160) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    27 січ, 2019
    Очень неплохой набор из серии Disney для поклонников Ариэль и её верных друзей, несмотря на небольшое количество деталей - 115 штук, получается красивый замок, в котором принцесса вместе с Флаундер и своим верным другом - песиком Максом, может увлекательно проводить время. Можно и спускаться с красивой горки, и кататься вместе с героями на лодке. Большим преимуществом является наличие большого количества разных аксессуаров - сундучок с предметами, расческа, блюдце, косточка, подзорная труба, ребенок может фантазировать и выдумывать свои уникальные интересные игровые ситуации с любимыми персонажами.

Рекомендуємо подивитися ці товари