>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

585 шт.
4 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Ігровий набір LEGO I Disney Princess Замок мрії Попелюшки (41154) - це по-справжньому чарівний ігровий набір, який дозволить дітям втілювати в життя найбільш захоплюючі пригоди прекрасної Попелюшки з мультфільму студії Disney.

Про набір

Конструктор LEGO I Disney Princess Замок мрії Попелюшки (41154) був випущений у продаж у 2018 році і на даний момент вважається рідкісним ігровим набором, навіть раритетним.

Ігровий набір LEGO I Disney Princess Замок мрії Попелюшки (41154) складається з 585 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок - Попелюшка і прекрасний принц, однієї ігрової фігурки хресної феї, коня, мишенят Жака і Гуса, безліч різноманітних аксесуарів, а також покрокової ілюстрії .

Конструктор призначений для дітей віком від 5 років.

Використовуючи просту в розуміння інструкцію, ви зможете побудувати розкішний палац, він наповнений цікавими ігровими деталями, які створюють чарівну атмосферу казкового палацу. А також зможете побудувати з кубиків ЛЕГО чарівну карету Попелюшки. Палац Попелюшки декорований красивими елементами, включаючи сходи, вежі, терасу та ганок. Всі ці елементи надають замку вражаючого зовнішнього вигляду і створюють атмосферу розкоші. Завдяки унікальному та простому дизайну замку з кубиків LEGO, замок мрії Попелюшки просто збирається та розбирається. Що дозволяє вашій дитині змінювати розташування елементів та створювати свій унікальний дизайн будівлі. Вигадуйте свої власні пригоди в компанії Попелюшки та прекрасного принца.

За допомогою ігрового набору LEGO I Disney Princess Замок мрії Попелюшки (41154) ваша дитина зможе розвивати свою фантазію, креативне мислення, а також дрібну моторику рук. Окрім цього найголовніше - брати участь у незабутніх пригодах у казковому світі Disney. Даний набір – ідеальний вибір для всіх маленьких шанувальників казки про Попелюшки та просто для любителів LEGO, які мріють створювати свої власні казки!

Про серію ігрових наборів LEGO Disney Princess

Серія конструкторів LEGO Disney Princess – це колекція ігрових наборів, спільна колаборація компанії LEGO та студії Disney. Все, щоб запросити дітей у чарівний світ принцес та персонажів з анімаційних мультфільмів. Кожен ігровий набір натхненний найпопулярнішими принцесами студії Disney, а саме – Попелюшкою, Рапунцель, Аріель, Белль, Анастасією, Ельзою та іншими.

Конструктори LEGO Disney Princess пропонують унікальну можливість побудувати та відтворити знакові місця та локації з фільмів Disney. А саме замки, палаци, таверни, місця для вечірок та багато іншого. Кожен ігровий набір містить детально опрацьовану модель ігрової локації, яка відображає атмосферу та стиль відповідного чарівного фільму.

Вирушайте в підводну пригоду з Аріель, будуйте крижаний палац з Ельзою та Анною, або вирушайте у подорож на човні з Рапунцель. Кожен набір включає мініфігурки принцес та інших персонажів, а також різні аксесуари та деталі, щоб діти могли створювати свої власні чарівні історії та пригоди.

  • 5.0

    27 лис, 2018
    LEGO Disney Princess Замок Мрії Попелюшки донечці подарували на день народження. Їі щасливі очі неможливо описати словами. 585 різнокльорових діталей були швидко зібрані згідно з інструкцією. Донька, навіть, по-своєму їх збирає, доповнює дітальками з інших наборів. Граємо з наборов, вигадуючі нові історі. Дуже задоволенна якістю набору. Рекомендую лего.
    • 6 жов, 2020
      Вариантов для сбора на самом деле много. Башни получаются неповторимыми. Дополнить можно набором с Рапунцель.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари