>
Уточнити наявність у постачальника
699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

99 шт.
2 шт.
20.5 × 19.1 × 6.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Приготуйтеся розкрити книгу і поринути у незабутні пригоди разом з Антоніо, Мірабель, Чіспі та Парче. Як діти, так і дорослі будуть у захваті від побачених яскравих кольорів та різноманітності деталей у наборі LEGO “Чарівні двері Антоніо”.

Про мультфільм

Мультфільм “Енканто”, вихід якого відбувся 25 листопада 2021 року, розповідає про дівчинку Мірабель, яка народилася в Колумбії в сім'ї, де всі володіють магічними здібностями. Хтось тут має нелюдську силу, хтось говорить з тваринами, а хтось взагалі може лікувати рани за допомогою печива (як це відбувається Ви дізнаєтесь, подивившись мультфільм). На жаль, у Мірабель таких здібностей немає, але це не заважає їй рятувати свою сім'ю та цілу чарівну країну від загибелі. Чи вийде це у неї? Час покаже, але з Вашою допомогою шанси в рази збільшаться.

Хто з'явився у наборі

Набір LEGO "Чарівні двері Антоніо" вийшов досить багатим на різних персонажів, які з'являються у мультфільмі. В основному це обумовлено магічною здатністю Антоніо розмовляє з тваринами. Отже, тут є:

  • Мірабель – головна героїня мультфільму, дівчинка, яка не має чарівних здібностей. На ній чорні окуляри, біла футболка, бірюзовий сарафан та туфельки;
  • Антоніо – молодший із родини Мадрігал, дар якого спілкуватися з тваринами. На хлопчику жовта кофта, традиційна латиноамериканська накидка та коричневі штани;
  • капібара Чіспі - одна з улюблених тварин Антоніо. Як і в мультфільмі, капібар тут світло-коричнева і неймовірно мила;
  • ягуар Парче - плямистий друг Антоніо. Ягуар виконаний у жовтому кольорі з характерними чорними плямами;
  • 3 метелики – додаткові тварини. Тут усі 3 метелики жовті;
  • жаба – ще одна тварина. Очікується, що в наборі LEGO 43200 вона зелена.

Пригоди у наборі

Відкрийте книгу і потрапите у чарівний та яскравий світ Енканто. Повірте, тут є чим зайнятися. Ось, Чіспі катається на гойдалці, там Парче прохолоджується на гамаку. О ні, Чіпсі зголодніла, час підняти гамак і знайти для неї частування. Чи може Парче вилізе зі свого будиночка і приєднається до друзів? Що ж вже, хай відпочиває. Пригоди цього набору ніколи не закінчуються!

Книга, що закривається

LEGO вже не вперше використовує концепцію з книгою у наборах, присвячених мультфільмам. Такі коробки, що закриваються, мають величезний плюс, особливо якщо вони призначені для дітей - всі деталі можна скласти всередину і не переживати про те, що вони будуть розкидані по будинку і загубляться. Також, такий набір як LEGO 43200 зручно взяти з собою куди завгодно, будь то подорож чи ночівля у друзів. Ну а дітям просто сподобається мати власну коробочку, в яку можна скласти деталі, фігурки, власні секрети та закрити на ключ.

Instructions Plus

Щоб полегшити життя маленьким фанатам конструктора, додана можливість користуватися електронними інструкціями. Для цього потрібно завантажити однойменну програму. Вона дасть можливість масштабувати, користуватися лупою, дивитися під різними кутами, порівнювати з моделлю. Справжня знахідка для тих, хто тільки знайомитиметься з LEGO.

 

Тим з Вас, кому подобається тематика чаклунства і хто дивився мультфільм “Енканто”, сподобаються пригоди друзів у наборі LEGO 43200.

Вдалої та цікавої збірки!

 

  • 5.0

    5 лют, 2022
    Зізнавайтесь, хто не очікував такого повороту подій у мультфільмі? Ось і я не думала, що кульмінація буде саме такою. Саме тому я придбала книгу з нерозказаною історією Енканто, а потім і цей набір, щоб поставити поряд на поличку. І мушу визнати, що він чудовий. Усі ці маленькі тваринки такі милі, а зелень така зелена. Але найголовніше для мене - спереду чудова картинка Антоніо з тваринками, а на корінці логотип LOGO та капібара Чіспі. Чудово виглядатиме на поличці!
    Достоинства:
    Книга гарно виглядає не тільки всередині, але і ззовні. Все зроблено в зеленому кольорі, який кажуть, що заспокоює. Сподобалось міні-печиво.
    Недостатки:
    Дивно, що в усіх наборах настільки велика увага приділяється Чіспі, проте всюди він другорядний.
  • 5.0

    5 лют, 2022
    Конечно, по сравнению с тем, что я видела в мультфильме, то набор простоват. Но дочке очень нравятся такие книги и этот набор с Антонио не стал исключением. Кроме этой, у нас есть Эльза, Ариэль и Белль. Возможно, книга Антонио и не лучшая (моя фаворитка Белль, так как я смотрела “Однажды в сказке”), но точно хорошая. Все очень зеленое, с цветами и имитацией воды. Звезда набора - капибара Чиспи. Её здесь можно и на качеле покатать, и печенькой покормить.
    Достоинства:
    Красивые фигурки животных и мальчика Антонио. Несколько подвижных деталей. Книга легко закрывается и держит форму.
    Недостатки:
    Почему-то очки у Мирабель черного, а не зеленого цвета.
  • 5.0

    5 лют, 2022
    Моей дочери всего 4 года, но она ЛЮБИТ строить все и вся. Следование инструкциям и мелкие детали часто означают, что мы строим вместе в течение нескольких дней. Она любит Энканто и животных, поэтому я решил взять для нее комнату Антонио. Она была взволнована, увлечена и играла с ней дольше, чем с любой другой игрушкой. Я не удивлюсь, если в итоге мы получим комнату Изабеллы, хотя ее гораздо больше волнуют другие персонажи.
    Достоинства:
    Малютка капибара и леопард. По центру кровать в стиле джунглей. Та и вся книга в стиле джунглей, с зелеными растениями и лианами для катания.
    Недостатки:
    Жаль, что комнат по Энканто не так много у лего.

Рекомендуємо подивитися ці товари