>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

193 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Пориньте в східну казку
Життя в палаці нудне, перебувати весь час у стінах замку набридло Жасмін. У неї гарний двоповерховий палац. На першому поверсі два великі зали, якими можна побродити днем. Тут вона чепуриться: розчісує волосся, одягає діадему принцеси і коштовності. На другому поверсі - улюблене місце Жасмин - балкон. Вона часто виходить сюди, щоб погодувати голуба, який прилітає до неї кожен день, подивитися на красиві пейзажі. Тут же знаходиться її трон. У дворі стоїть стіл зі стільцями, за яким обідає Жасмін. Неподалік ринок, де можна купити свіжий хліб.
Життя Аладіна не таке спокійне. Він любить пригоди. Допоможіть Алладіну знайти Лампу джина і вирушити на зустріч з принцесою! Минайте всі перешкоди для зустрічі з коханою. Вона з нетерпінням щовечора виглядає свого коханого з балкона. Він рятує Жасмін від денної рутини, помчавши на літаючому килимі разом з нею.

Особливості гри з набором
Дитина може зібрати свій замок за власним дизайном. Величезна кількість аксесуарів занурить з головою в гру. Їх можна розміщувати де завгодно і придумувати різні ігрові ситуації. Крім захоплюючої гри набір подарує дитині багато корисних навичок:
• Посидючість - для будівництва потрібен деякий час.
• Логіку - для того, щоб вийшов палац потрібно правильно зібрати деталі.
• Уява - нехай дівчинка побуде в ролі режисера свого власного мультфільму.
• Розвиває пальці - в наборі маленькі деталі
Характеристика набору
1. Складається зі 193 деталей - захоплююча збірка і цікава гра.
2. У комплекті 2 міні фігурки: Жасмин і Аладін.
3. Кольорове рішення створене спеціально для дівчаток
4. Вікове обмеження - 5+ років.
Купуйте оригінальний сертифікований LEGO Disney Princess Пригоди в палаці Аладдіна і Жасмін (Артикул: 41161) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    7 лют, 2019
    Доченьке купили такой набор Лего, могу отметить, что пожалеть не пришлось, ибо набор классный, хорошо продуманный и он основательно цепляет, доченьке сильно понравился.
  • 5.0

    20 січ, 2019
    Дочери понравился набор, так как любит мультфильм Аладдин. Получился красивый дворец, в котором можно играть с главными героями - Аладдином и принцессой Жасмин. Само здание очень схоже с тем, что можно видеть в мультфильме. Интересно выполнена его стилизация, сочетаются очень яркие цвета. Из-за балкона принцессы виднеется красивая пальма. Доступно много разных предметов, делающих игру увлекательнее - расчески, бокалы, чайник, чашечки, корзинки. С их помощью дочь устраивает для героев чаепитие. Есть и ковер, на котором летает главный герой. Его можно прикрепить к башне дворца, и вращать легкими движениями. Считаю набор очень хорошим выбором для девочек.

Рекомендуємо подивитися ці товари