>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

125 шт.
2 шт.
20.5 × 4.6 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Принцеса Ельза з набору ЛЕГО 41155 вирушила на ринок за свіжими продуктами в супроводі вірного слуги - добродушного сніговика Олафа. У наборі є критий віз з овочами і фруктами, фонтанчик з питною водою, квітник, парасолька, під якою Олаф рятується від спеки і маленький комфортний човен з веслами. Саме такі водні види транспорту до душі Ельзі - вона любить насолоджуватися гладдю води і плескотом весел. Також сет LEGO 41155 можна перебудовувати за своїм бажанням і так, як вам підкаже фантазія.

 

 

  • 5.0

    27 лис, 2018
    Один із найулюбленіших мультиків моїх дітлхів - мультик про Олафа та Ельзу.LEGO Disney Princess Пригоди Ельзи на ринку сподобався ціною та кількістю діталей. Із великим задоволенням зібрали набір, грали у пригоди.Олаф і лодка як справжні, діти у захваті. Якість як завжди на вищому рівні. Дітальки не мають неприємного запаху, кріпляться легко. Рекомендую.

Рекомендуємо подивитися ці товари