>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

46 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Чарівний конструктор LEGO Моана. Улюблені діснеївські герої оживають в грі!

Опис ЛЕГО 43170

Юні фанати мультфільму «Моана» від Дісней будуть зачаровані тією творчою грою і радістю, які вони можуть випробувати з цим чарівним іграшковим конструктором від LEGO 43170. У розмаїтті деталей, дитина знайде човен з щоглою, прикрашену тканинним вітрилом, чарівні весла, а також інших персонажів.

Діти можуть розіграти улюблені ролі або переосмислити їх, на власний зір, за допомогою цього милого ігрового набору Disney Moana. У ЛЕГО 43170 можна грати самостійно або додавати інші набори для всіляких захоплюючих і творчих варіантів гри. Незвичайні аксесуари для ігор додадуть інтерес до конструктора.

Набір Disney Moana містить кілька стартерів, які надихають дітей на творчість і спонукають їх уяву, виходячи за рамки фільму, в їх власний світ пригод. У складі є також фігурка міні-ляльки Moana і фігурка милою свині від Disney.

Як грати в конструктор Моана

Діти дуже люблять цю творчу гру, засновану на фільмах, за участю Моани й свині Пуа. Чудовий подарунок для шанувальників Діснея. Гра починається зі збірки, прямо з коробки!

Захоплююче морська пригода чекає володарів LEGO 43170! Діти можуть розвинути свою уяву і творчі здібності, відправившись на захоплюючу місію з Моана і свинею Пуа на своїй зібраній іграшці для парусника Камакао.

Діти можуть розглянути Моана або погодувати Пуа, перш ніж відправитися в пригоду!

Шанувальникам діснеївських героїв сподобається цей набір. Човен з тканинним вітрилом порадує будь-яку дитину і стане улюбленою іграшкою як для хлопчиків так і для дівчаток у віці від 6 років.

Габарити конструктора:

  • висота 10 см
  • довжина 9 см
  • ширина 6 см

Дана іграшка прекрасно розвиває творчі здібності дитини, логіку і дрібну моторику, навички самостійної гри й розв'язання проблем, а також дають можливість придумувати нові історії без допомоги дорослих.

Прості інструкції допоможуть прискорити складання, даруючи дітям радість створення іграшки й масу творчого натхнення.

Купівля ЛЕГО Моана

LEGO Group - офіційний дилер в Україні. Якість продукції, що випускається відповідає високим світовим стандартам. У нашому магазині представлені тільки оригінальні набори Лего, які гарантують безпеку гри й високу якість продукту.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари