>
Уточнити наявність у постачальника
1399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

133 шт.
3 шт.
20.5 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Принцеси Анна і Ельза з найбільш Грубін засніженого королівства Еренделле запрошують в гості всіх любителів конструкторів ЛЕГО в Україні!

Опис

Досить трохи фантазії і трішки терпіння, щоб потрапити в магічний і фантастичний світ принцес Анни і Ельзи. Дві красуні королівства не раз уже були помічені за межами Еренделле. Вирушаючи в лісові пригоди, вони беруть з собою сніговика Олафа. Одного разу дівчатка зліпили цього сніговика, але навіть і не сподівалися, що він буде їм вірним супутником і помічником у всіх небезпечні пригоди. 

Юні принцеси завжди повертаються у власне королівство, щоб відновити сили перед новим пригодою. За допомогою конструктора ЛЕГО 43175 нам належить навести порядок в королівстві Еренделле до їх повернення. Чи не втрачаємо ні хвилини — скликаємо друзів і прискорюємося разом з LEGO.

Що в коробці

Набір ЛЕГО 43175 Збірка оповідань Анни й Ельзи розроблявся для дітей старше 5 років. У комплект входить 133 деталі, які допоможуть вам відновити картинку, намальовану на коробці ЛЕГО, щоб повернути принцес Анну і Ельзу з магічного світу пригод додому.

LEGO 43174 став новинкою 2020 року, що є одним з його найважливіших переваг. У самій коробці ви знайдете пакети з деталями LEGO, а також інструкцію, яка допоможе зорієнтувати прихильників LEGO в складанні оригінальної моделі. У магазині ЛЕГО представлені різні набори принцес, які можна комбінувати між собою.

Як грати

Всі деталі розділені по пакетах і попередньо пронумеровані. Таким чином, розробники ЛЕГО намагалися спростити спосіб складання моделей. Іноді конструкції можуть бути великими, тому відрізняються складністю. Такі моделі як ЛЕГО 43175 Збірка оповідань Анни і Ельзи трохи простіше в збірці. Все ж від підбору деталей залежить вид кінцевої моделі й схожість з малюнком на зовнішній частині коробки LEGO. Тому використовуйте інструкцію, щоб прискорити процес конструювання. Однак завжди можна покластися на інтуїцію і творчий підхід в прийнятті рішень. Такий ігровий досвід може розвеселити вашої дитини.

Чому корисно дитині

Разом з ЛЕГО дитина розвиває уважність і посидючість, що вчить його бути більш зібраним і дисциплінованим з самого дитинства. На додаток до цього, він продовжує приділяти увагу деталям, що є цінним досвідом в процесі навчання. Набори LEGO відрізняються гнучкістю, оскільки з їх допомогою можна заново будувати новий світ. Досить продумати власний проєкт — і втілити його в життя. Офіційний дилер ЛЕГО забезпечує доставлення будь-яких доступних у вашій країні наборів за оптимальною ціною.

 

  • 5.0

    21 січ, 2020
    Набор понравился прежде всего своей функциональностью и возможностью брать его с собой в путешествие, коробку удобно переносить, всегда есть возможность поиграть с любимыми героями. В комплект включены четыре фигурки персонажей, замок с оригинальным дизайном, различные аксессуары, с которыми ребенку будет увлекательно играть. Это и небольшое пианино, на котором можно сыграть любимую мелодию, и сани, на которых можно будет покатать героев, кроватка, на которой они могут отдохнуть. Также здорово, что набор прекрасно совместим с другими конструкторами из серии LEGO Disney Princess, можно построить уникальный игровой мир, в котором ребенок сможет придумать своим любимым героям множество различных занятий. Игра прекрасно развивает фантазию и усидчивость у детей.

Рекомендуємо подивитися ці товари