>
В наявності
2799 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

255 шт.
3 шт.
26 × 5.5 × 19 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
7298 грн
6579 грн
+ =
3148 грн
3072 грн
+ =
5468 грн
4855 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Диво-жінка поводирка Амазонок, її ім'я Діана, супергерой видавництва DC - Comics. Має особливі надлюдські сили: швидкість, спритність, витривалість і стійкість. Майстер бойових мистецтв.

У ігровому наборі ЛЕГО Диво-жінка 77906, вступає у бій зі своїм давнім ворогом Гепардом, яка має величезну силу, фізичну міцність, швидкість, зачаровані кігті і ікла (які можуть розрізати все, що завгодно), точний зір і чіпкий хвіст. У сцені також бере участь краща подруга Діани, Ета Кэнди, вона не супергерой, але володіє рукопашним боєм і влучною стрільбою.

Кожен фанат супергероїні може відобразити легендарний бій за своєю інтерпретацією. Придумуючи знову і знову новий сценарій гри Ви перемагатимете зло і ставатимете на бік справедливості. Можливо Ви оберете сторону Гепарда? І таке можливе, адже тільки Ви сценарист своєї гри.

Що в коробці? 

Набор складається з 255 деталей та з 3 мініфігурок. Диво-жінка одягнена в червоно-жовто-синій костюм усипаний білими зірками, на зап'ястках незруйновні захисні браслети. На голові тіара, символ відданості до свободи і патріотизму, волосся розпущене. Гепард одягнена в жовтий адаптований костюм з мечем в руках. А також Ета Кэнди одягнена в червоні штани і білу майку з червоними смугами. Її волосся укладене в акуратну зачіску.

Оригінальний набір ЛЕГО Диво-жінка 77906 призначений дітям від 7 років і старше. Конструктор складається з деталей різного розміру і кольору, адаптованих до певного сюжету набору, але також можуть застосовуватися у будь-якому іншому конструкторі ЛЕГО. В процесі збору дитина розвиває уяву, усидливість, логіку, мислення, дрібну моторику.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари