>
Уточнити наявність у постачальника
19999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

5 923 шт.
0 шт.
58.5 × 19 × 49 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

Раритетний, великий набір LEGO Creator Тадж-Махал (10256) побачив світ 5 років тому. Його творці надихнулися відомим і зворушливим символом справжнього кохання – індійським мавзолеєм Тадж-Махал. Цей конструктор перевипустили на честь його 10-тирічного ювілею. Красива, культова споруда стане прекрасною виставковою окрасою для будинку або зворушливим подарунком для коханої людини.

Опис

Мавзолей був побудований в місті Агра (Індія), роботи зі зведення велися 21 рік. Прекрасний Тадж-Махал з'явився в пам'ять про дружину імператора Шах-Джахана – Мумтаз-Махал. Правитель дуже кохав її і таким чином вирішив увічнити її ім'я.

З колекційного набору Тадж-Махал (10256) із серії LEGO Creator збирається максимально схожа копія величної будівлі. Зібрана модель детально відтворює риси та форми архітектурної величі. Коробка має розміри 58,5/19/49 см. Конструктор призначений для вікової категорії від 16 років, оскільки в ньому дуже багато «цеглинок» – 5923 штуки. Комплектація включає покрокову друковану інструкцію, що значно спрощує процес складання.

Особливості, відмінності

Розглянемо основні особливості ексклюзивного набору LEGO Creator Тадж-Махал (10256):

  1. Для збирання запропоновані будівельні елементи незвичайних форм і кольорів. Це конструкторське рішення використовується для того, щоб максимально точно відтворити оригінальний мавзолей, а також передати його справжню колірну гаму. Справа в тому, що стіни Тадж-Махала побудовані з білого мармуру, тому змінюють відтінок залежно від  освітлення: вдень споруда здається білою, рано вранці – перлово-рожевою, а при світлі Місяця – сріблястою.
  2. Колекційний набір вважається одним з найбільших, які були створені данською компанією.
  3. Модель мавзолею має такі параметри: 43 см у висоту і 52 см у ширину.
  4. Конструктор розділений на 7 модулів, щоб спростити його переміщення.
  5. Готова модель має 4 фасади з високими, красивими арками, балконами, арочними віконними прорізами. Стіни з «цеглинок» мають детальний малюнок і імітують плитку навколо основи. Купол в центрі, бічні купала камер і величні мінарети прикрашені декоративними квітами. На рівні арочних поглиблень є піднятий майданчик.
  6. Власник такого унікального набору не тільки розвиває почуття прекрасного, а й концентрацію, уважність, просторове і творче мислення.

Ексклюзивний і дивовижний конструктор LEGO Creator Тадж-Махал (10256) можна купити в нашому магазині за приємною ціною. Пориньте в історію, розбудіть у собі творчу жилку і відчуйте себе справжнім творцем пам'ятки архітектури!

  • 5.0

    8 жов, 2020
    Кроме как величественным не назовешь, особенно когда наблюдаешь за тем, что у тебя получилось. Удобно, что все пакеты пронумерованы, потому что в таком количестве деталей несложно запутаться, что может в конечном итоге вывести тебя) Это чисто выставочный экспонат, поиграть с ним вряд ли получится, но он и не предназначен для этого. Предупреждаю сразу, что лучше его строить там, где вы планируете потом его поставить, потому что перемещать его не так-то просто. Настолько я увлекся Лего-архитектурой, что похоже скоро придется под него выделять отдельную комнату
    Достоинства:
    Большая и сложная сборка - сплошной кайф
    Недостатки:
    У центрального купола только одна сторона плавная (такими должны быть все, как мне показалось), тогда как три остальные имеют выступы. Проверил по инструкции - все собрано правильно
  • 5.0

    13 лис, 2018
    Пришлось хорошо потратится на этот набор для сына, но он очень клевый. Целых шесть тысяч деталей в наборе, прекрасная детализация и большое сходство с оригиналом. Потребовался не один день на то, чтобы собрать готовую миниатюрную копию Тадж-Махала. Благо, инструкция в комплекте детальная, шаг за шагом следуя ей, выстраивается великолепный архитектурный комплекс. Для сына сбор такого большого комплекса это не только игра, но еще и хорошая тренировка его абстрактного мышления, активнее развивается мелкая моторика, улучшается внимательность. Поэтому, когда есть возможность, стараюсь подарить ему новый интересный набор, этот безусловно лучший в его коллекции.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари