>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

396 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.0

Опис

Конструктор LEGO 31093 «Плавучий будинок на березі річки», одна з химерних моделей будинку з безліччю забавних функцій, включаючи реалістичний майданчик палуби з стільцем, верстатом і вудкою. Одна зі стін відкривається, щоб забезпечити легкий доступ до інтер'єру каюти зі стільцем, ліжком, телевізором, лампою і кухнею. Побудуйте цей човен, а потім перебудуйте його в класичну модель гідроплана з причалом і крабом, або насолоджуйтеся пригодами на воді в рибальському будиночку з пірсом, кафе і рибальським човном.

Рушайте в плавання для веселощів і пригод на борту плавучого будинку з екзотичними тваринами!

Плавучий будинок включає 2 мініфігурки (рибалка і дівчина), готові до пригод, а також фігурки птахів, пеліканів і крокодилів, побудовані з LEGO.

Аксесуари: камера, три рятувальних кола і дві риби.

Плавучий будинок має висоту близько 10 см, довжину 17 см і завширшки 8 см.

Висота гідроплана близько 10 см, довжина 17 см, ширина 8 см.

Рибальський будиночок має висоту близько 12 см, ширину 27 см і глибину 17 см.

Висота човна близько 7 см, довжина 17 см, ширина 6 см.

  • 4.0

    19 лют, 2019
    Весьма интересный набор, вместе с двумя героями мужчины и женщины можно увлекательно провести время в плавучем домике, наслаждаясь рыбалкой, или просто любуясь окружающими красотами, животными - крокодилом или пеликаном. Каюта в плавучем доме с интересным дизайном интерьера, в ней есть все необходимое для комфортного отдыха - кроватка, телевизор, уютная кухонька с лампой. Палуба же декорирована маркизой, флагом, спасательными кругами, также в наборе есть фотоаппарат, на который можно заснять памятные моменты путешествия. С подобным набором из серии Creator Отпуск у моря https://constructors.com.ua/creator/Otpusk-u-morya-31063 можно создать уже целую локацию для отдыха, где с героями можно будет придумывать массу интересных вариантов игры.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари