>
В наявності
4199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

467 шт.
2 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6698 грн
6124 грн
+ =
9398 грн
8567 грн
+ =
12698 грн
11339 грн
+ =
7198 грн
6719 грн
+ =
9698 грн
8819 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Невелика двоповерхова будівля, схожа на звичайну споруду в якомусь провінційному європейському містечку, вміщує в себе затишне кафе, розташоване в кутовій кімнаті першого поверху (власне, саме тому набір LEGO 31050 і отримав собі таку назву) і квартиру з балконом на поверсі другому. Незважаючи на те, що LEGO Creator нечасто випускає будівлі, але практично всі вони деталізовані на рівні. Ось і "Крамничка на розі" теж не стала винятком - обробка даху і фасаду будівлі заслуговує усіляких похвал! Цікаво виконано і роздаткове вікно магазину – це скло-навіс, який піднімається вгору. Незважаючи на те, що в наборі ЛЕГО 31050 Креатор всього лише 2 мініфігурки - продавець і дівчина-покупець, завдяки можливості побудувати ще 2 варіанти будинку (магазин побільше або віньєтку, яка зображує кут будівлі, що виходить на перехрестя з пожвавленим рухом машин), можна помістити цю парочку мініфігурок в найрізноманітніші ситуації!

  • 5.0

    19 жов, 2020
    В коробке ничего особенного нету, поэтому пропущу этот момент. Как и в любой наборе из серии Creator, здесь можно создать аж 3 модели. Самая прикольная по моему мнению – “Закусочная на углу у Дели”. Неоднократно была в Америке, так там целая сеть таких закусочных. Собирается интересно, к тому же в наборе еще 2 минифигурки: продавец и девочка с бутербродом. Только вот по-факту, закусочная получается совсем небольшой. Понравилась идея с балкончиком на втором этаже, сразу какая-то атмосфера уюта. Могли бы сюда же какого-то котика посадить. На ребре домика также рекламный бутерброд, вообще прикольно. На крыше – антенна с птичкой. Внутри даже плитка с бутербродиком есть. Очень довольна детализацией)
    Достоинства:
    В целом симпатичный набор, с хорошими ресурсами. Хорошее сочетание цветов. Запоминающаяся птица. Набор хоть и не большой, но довольно интересный.
    Недостатки:
    Не совсем доработанная фигурка продавца, даже нет фартука, девочка тоже обычная. На втором этаже вообще почти ничего нет.
  • 5.0

    26 лис, 2018
    Интересный такой набор взяла своему сыну, среди массы других он понравился мне тем, что он служит прекрасным дополнением к игре с иными конструкторами из серии Creator. Яркие цвета деталей, хорошая детализация выполнена магазина, правда только 2 персонажа, с которым ребенок может играть, но при наличии их с предыдущих наборов - это совсем не проблема. Благодаря разнообразию мелких предметов - ламп, маркизов, кувшинов, ребенок изучает новые слова, а собирая и преобразовывая конструктор в другие постройки, прекрасно тренирует свое мышление и мелкую моторику.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари