>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

554 шт.
2 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
8+
0 шт.
4.7

Опис

Станьте власником магазину
Хочете виростити зі свого малюка справжнього підприємця? Тоді конструктор LEGO Creator 31105 Міський магазин іграшок відмінно йому підійде. Цей конструктор розвине в дитини всі необхідні якості, які дозволять в подальшому стати успішніше і впевненіше. З даними набором дитина зможе побудувати свій перший магазинчик з атракціоном "ракета". Дочекайтеся свого першого покупця і задовільніть всі його потреби. Також з деталей конструктора можна побудувати маленький квітковий кіоск і продавати унікальні квіти кожному відвідувачу. А за допомогою кондитерської ви зможете приємно здивувати клієнтів своїми випічки. З набором ЛЕГО немає часу розслаблятися, адже відвідувачів стає все більше.

Що ви отримуєте
Творчий набір 3 в 1 прекрасно підійде юним підприємцям. Конструктор складається з 554 деталей, які легко збираються і розриваються. Даний набір розрахований на дітей віком від 8 років і покликаний не тільки розважити вашого малюка, але і розвинути такі якості, як комунікація, планування, фантазія і почуття відповідальності, адже керувати цілим магазином, хоч і іграшковим не так і легко. З деталей дитина може зібрати 1 з 3 моделей: магазин іграшок, кондитерська або квітковий магазин. Причому всі три варіанти дають можливість розіграти величезна кількість ситуацій та історій. Також в комплекті йдуть дві мніфігуркі хлопчика і дівчинки. Подаруйте своїй дитині море задоволення з конструктором ЛЕГО.

Перед покупкою
Конструктор не може нашкодити вашому малюкові, так як всі його деталі ретельно перевіряються. При цьому дитина може стискати, здавлювати, кусати, дряпати і навіть скручувати деталі, не боячись їх пошкодити. Всі конструктори поставляються офіційним дилером і є абсолютно оригінальними і сертифікованими. При цьому даний набір відмінно підійде як хлопчикам, так і дівчаткам. Що стосується ціни, то вона настільки демократична, що набір доступний практично для кожного.

Купити конструктор LEGO Creator 31105 Міський магазин ви можете на нашому сайті. Доставка діє по всій території України. Також наша команда готова відповісти на всі ваші запитання

  • 4.0

    9 гру, 2020
    В этом наборе феноменальный магазин игрушек: от распечатанных миниатюрных коробок с лего до игрушечных поездов и самолетов, о, а также машина для шариков из жевательной резинки и рабочая ракета. Если бы на втором этаже были цветочные акценты, было бы еще лучше, а то он какой-то недоработанный. Отличное использование цветов, особенно с голубым на втором этаже. Самым впечатляющим является то, как дизайнер соединил различные текстуры самым обычным образом с обычными деталями, чтобы создать это здание. Я определенно рекомендую этот набор в качестве игрового места, экспоната или дополнения к городу.
    Достоинства:
    Красивое сочетание разных цветов, текстур. 2 минифигурки в форме лего.
    Недостатки:
    Второй этаж мне показался недоработанным.
  • 5.0

    9 гру, 2020
    Строения LEGO 3in1 - одни из моих любимых наборов. В этом наборе есть некоторые очень приятные детали, такие как: детали окна, полет на космическом корабле, плитка оригинального модульного уголка кафе Expert (встречается только в 1 другом наборе - Assembly Square), рубашка сотрудника Lego на работнике магазина игрушек. Этот набор станет отличным дополнением небольшого городка LEGO. Мне лично нравятся небольшие здания, потому что они великолепно выглядят, их относительно легко построить, а цена идеальна.
    Достоинства:
    Подходит для любого городка лего. За такую цену вообще супер. Остальные положительные стороны указал в отзыве.
    Недостатки:
    Квартира наверху слишком маленькая.
  • 5.0

    14 жов, 2020
    Не уверена, что набор вырастит в моем ребенке бизнесмена, но то, что он дает ей развитие мышления, смекалки и фантазии, это точно. Хоть и написано, что набор подходит для детей в возрасте 8+, но я с этим не соглашусь, хотя дети разные. Моей 10 лет и она с трудом собирала этот набор. Мы с мужем ей по очереди помогали разобраться. Даже нам было сложно его помогать. Результат нашей работы вы видите на фото. Магазин игрушек получился очень даже ничего. Красивенький, красочный, в два этажа. Интересно то, что набор можно собирать по-разному, в нем 3 дизайна. Нам больше всего понравился вариант со вторым этажом. Смотрится очень круто.
    Достоинства:
    Возможно собрать в разных вариациях.
    Недостатки:
    Сложность сборки, даже взрослому было тяжело разобраться со схемами.
    • 9 гру, 2020
      А никто и не говорит о том, что лего воспитывает Рокфеллеров. Идея же в развитии смекалки, моторики. Ну и в хорошем провождении времени.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари