>
Під замовлення
1299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

150 шт.
0 шт.
14.4 × 6.1 × 12.1 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Яскравий і веселий клоун у всеозброєнні. До чого ж він так старанно підготувався? Хм ... Давайте подивимося на його реквізит: кульки, ковпак на голові, подарунок в руках, кенді-бар зі святковим тортом, в який встромлена свічка, і апетитними мафінами. А ще прапорець. Ах, точно, клоун підготувався до дня народження одною дуже хорошого дитини! Сподіваємося, що свято вдасться, буде багато веселощів та солодощів. А наш клоун спробує зробити для цього все можливе! Ви можете купити оригінальний сертифікований LEGO Brick Headz Клоун на день народження (Артикул: 40348) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м.Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    3 гру, 2020
    Отличный подарок на День рождения для тех, кто не боится клоунов)) Идея с выбором поздравления на разных языках интересная, выбрал на английском. Сам клоун красиво выглядит, хорошо сочетается и вызывает улыбку. Вообще серию начал собирать недавно, но они все такие классненькие, что хочу купить их все. Если у Плуто была проблема с тем, что он был слишком маленький, то клоун нормальный. Не знаю почему фотография переворачивается, простите за неудобности((
    Достоинства:
    Выбор языков для поздравления. Шарики, тортик, да и само праздничное настроение.
    Недостатки:
    Даже не знаю, что указать в недостатках, все понравилось.
  • 5.0

    6 чер, 2019
    Действительно крутой клоун, подарил его племяннику и он остался доволен от такого подарка, выгляди кстати клоун просто изумительно круто.
  • 5.0

    6 чер, 2019
    Набір святковий, яскравий. Такий собі чудний клоун із тортиком та свічкою. Дітям сподобалось, що свічку неможливо загасити, а святкові шари не улітають у небо та не лопаються. От такий набір від лего нам подарували на день народження. Якість відмінна, мені не вистачило у наборі хлопавок або іграшкового феєрверку. Щоб створити ще більшу атмосферу свята.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари