>
В наявності
4999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

581 шт.
5 шт.
37.6 × 6.6 × 26 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
9298 грн
8611 грн
+ =
11798 грн
10711 грн
+ =
5348 грн
5268 грн
+ =
10098 грн
8926 грн
+ =
5348 грн
5268 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Робін і Бетмен знову вступають у бій із трійцею безжальних лиходіїв, чиї злочини буквально розламують закони Аркхема. Цей розгніваний тріумвірат включає двох близнюків, озброєних сталевими кігтями, і їх загадкового боса - величезного кажана-вампіра. Однак навіть такі небезпечні лиходії виявляються безсилими перед могутністю Дарка Найта.

Бетмобіль, який ганяється вулицями Аркхема, не просто автомобіль – це справжня бойова машина. Його масивний корпус, величезні червоні диски коліс, вбудовані кулемети та ракетниці роблять його чарівною силою у боротьбі зі злочинністю. Цей бетмобіль не створений для виставки на автосалоні – він призначений для справжніх битв.

Даний конструктор LEGO - ключ до воріт у світ екшену, героїзму та захоплюючих будівель.

Про набір

Ексклюзивний ігровий набір THE LEGO BATMAN MOVIE Бетмобіль (70905) складається з 581 деталі, 5 мініфігурок, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. До складу набору також включений спеціальний інструмент - роздільник деталей, який полегшить процес складання і додасть зручності, особливо для конструкторів-початківців.

Конструктор призначений для дітей віком від 8 до 14 років. Набір включає всі необхідні деталі для створення деталізованої моделі Бетмобіля, який відтворює атмосферу фільму "THE LEGO BATMAN MOVIE".

Підготуйтеся до динамічних сцен переслідування та захоплюючих боїв!

Зухвалий дизайн Бетмобіля

Бетмобіль виходить на подіум, як суперзірка, з чорним блиском і червоними акцентами, приковуючи погляди всіх шанувальників LEGO і Темного лицаря. Це не просто транспортний засіб; це яскравий символ боротьби зі злочинністю, уособлення сили та рішучості.

Зустрічайте оригінальну версію Бетмобіля, яка змінить уявлення про особисті транспортні засоби Темного лицаря. Цей монстр на колесах має все, щоб стати справжньою бойовою машиною. Величезні червоні диски коліс, кулемети та ракетниця на борту говорять самі за себе. Але що робить його по-справжньому унікальним, так це здатність змінювати положення обох колісних пар. Це дозволяє йому піднімати корпус машини в повітрі або навіть повертати колеса перпендикулярно до днища Бетмобіля, створюючи дивовижні маневри.

Підніміть адреналін та здивуйте всіх навколо - LEGO 70905 пропонує вам можливість змінювати положення коліс, створюючи неймовірні маневри у повітрі чи землі.

Ігровий набір THE LEGO BATMAN MOVIE Бетмобіль (70905) – це захоплюючий конструктор, натхненний світом відомого Темного лицаря та його пригод у LEGO-стилі. Даний конструктор чудовий додаток до вашої колекції транспорту супергероїв.

Раритетний конструктор надає фанатам можливість створити свою власну версію Бетмобіля, і він точно сподобається всім шанувальникам LEGO і Бетмена.

 

Придбати ігровий набір THE LEGO BATMAN MOVIE Бетмобіль (70905) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    16 бер, 2018
    Здесь игрушка появилась самая первая на Украине! Сборка длилась около 2-х часов, 581 деталь.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари