>
Уточнити наявність у постачальника
5299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 197 шт.
0 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
12+
0 шт.
4.5

Опис

Побудуйте історичну пам'ятку Лондона з набором LEGO Architecture 21045 «Трафальгарська площа». Названий на честь лорда Гораціо Нельсона після його морської перемоги над Наполеоном в 1805 році, площа стала популярною туристичною визначною пам'яткою і кращим місцем для проведення політичних і громадських заходів.

Цей деталізований набір LEGO включає Національну галерею, Колону Нельсона в оточенні 4 левів, 2 фонтанів, 4 скульптурних плінтусів, 10 дерев, 6 ліхтарних стовпів, дорожні ділянки з 2 лондонськими автобусами і 2 чорними таксі. Секції в задній частині споруди Національної галереї можуть бути прибрані для доступу до детального інтер'єру з цегляною статуєю і картинами. Цей колекційний будівельний набір, прикрашений декоративною табличкою Трафальгарської площі, принесе задоволення всім, хто цікавиться архітектурою, подорожами, історією і дизайном.

  • Доданий буклет містить інформацію про архітектуру та історію кожної споруди, а також історичні факти про Трафальгарську площу і її архітектурну спадщину. (Тільки на англійській мові. Інші мови доступні для скачування на LEGO.com/architecture).
  • Трафальгарська площа має більше 12 см у висоту, 24 см в ширину і 20 см в довжину.
  • 5.0

    18 лис, 2020
    Не смотря на то, что собрал я этот набор буквально за 2 дня, мне понравилось. Гораздо интереснее, чем тот же Белый Дом. Приемы, которые используются вроде даже не повторяются, поэтому от ступенек до галереи площадь не надоедает. Есть даже колона Нельсона. В галерее хотелось бы иметь что-то кроме Lego dots (не знаю, как это на русском), но хорошо, что хоть что-то есть. Пока есть акции, думаю заказать еще что-то вроде такого, ведь так наборы не из дешевых.
    Достоинства:
    Подставка с надписью. Что-то вроде галереи. Замечательная лесница. Набор станет украшением любого интерьера.
    Недостатки:
    Разве что то, что набор закончился слишком быстро.
  • 3.0

    18 лис, 2020
    Дизайнеры лего отлично поработали, создав площадь и галерею в таком мини-размере. Особенно понравились постройки из дерева и мини-фонтанчики. А так, то стандартное здание из серии архитектуры. Я бы даже не писал этот отзыв, если бы не одно но. У меня возникла проблема с деталью 6167602. В наборе их аж 24 и примерно треть из них была более тонкой, чем должна была быть. Они использовали для создания выступов и поэтому здание выглядит немного неопрятно.
    Достоинства:
    Собирать интересно, особенно понравилось, как сделали лестницу. В галерее даже есть что-то вроде картин.
    Недостатки:
    Проблемы с деталью. Набор собрался быстрее, чем я предполагал.
  • 5.0

    18 чер, 2019
    Трафальгарская площадь от LEGO Architecture не первый мой набор, ведь я являюсь поклонником этой серии от LEGO. Полностью детализированный набор, имеет поразительное сходство с оригиналом, и в нем предусмотрена съемная задняя панель, предназначенная для ознакомления с внутренним интерьером этого предмета зодчества. Набор снабжен не только инструкцией по сборке, но и буклетом подробно освещающий историю данного сооружения, жалко что только на английском и это в принципе единственный минус.
  • 5.0

    15 чер, 2019
    Це не набір, це витвір мистецтва. LEGO Architecture 21045 «Трафальгарська площа» заполонив нашу увагу. Будивали два вечори, відчули себе архітекторами. Неймовірний ідеальний фасад, дерева, фонтан, продумано все до дрібниць, є навіть таксі і автобуси, все у стилі Лондона. З інших наборів узяли фігурки, створили атмосферу живого міста. Навіть, маленькі дітальки добре кріпляться. Дякую за якість

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари