>
Уточнити наявність у постачальника
7999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 767 шт.
0 шт.
35.4 × 11.8 × 19.1 cm
12+
0 шт.
4.6

Опис

Удоскональте свої будівельні навички LEGO і переведіть їх на більш високий рівень з конструктором LEGO Architecture 21046 «Емпайр Стейт Білдінг». Емпайр Стейт Білдінг, розташований в серці Нью-Йорка і височіть над оточуючими хмарочосами. Висота споруди була збільшена в 1950 році з додаванням культової антенної вежі. Будівництво будівлі тривало рік і 45 днів, продемонструйте свої навички будівництва і побудуйте модель в висоту 55-сантиметрів (найвища на сьогоднішній день модель архітектури LEGO) швидше, ніж будівельники. Ця модель з можливістю повороту на 360°, має 4 високо деталізованих фасади, антенну вишку сріблястого кольору і плиту з зображенням П'ятої авеню і оточуючих доріг в комплекті з 6 жовтими кабінами в стилі ар-деко і прикрашена декоративною табличкою з назвою «Емпайр Стейт Білдінг». Захоплююче складання моделі з корисним досвідом будівництва також є дійсно красивим елементом в будинку або в офісі.

  • Конструктор містить інформацію про дизайнера, архітектуру та історію будівлі, а також історичні факти про Емпайр Стейт Білдінг і його архітектурну спадщину. (Тільки на англійській мові. Інші мови доступні для скачування на LEGO.com/architecture).
  • Емпайр Стейт Білдінг має розміри 55 см у висоту, 20 см в ширину і 12 см в довжину.

 

  • 4.0

    18 лис, 2020
    Обожаю серию Архитектура и это моя 6 постройка из неё. По высоте и сложности Эмпайр-билдинг из них всех занимает первое место. Местами было довольно сложно уследить, чтоб собрать все правильно. Да, законченное здание выглядит нереально. Но есть проблема с соотношением к другим наборам. Например, Бурдж Халифа выглядит просто ничтожно рядом с Эмпайр-стейт. Хотелось бы, чтоб лего при создании наборов не только учитывали пропорции самого здания, но и делали его соответствующим другим.
    Достоинства:
    Скрытые внутри здания объекты. Масштабность постройки.
    Недостатки:
    Соотношение с другими зданиями Архитектуры. Половина сборки состоит сугубо из повторений.
    • 23 лис, 2020
      Да, Бурдж Халифа по сравнению вообще крошка. Когда они стоят рядом, выглядит немного странно. Лучше бы все делали плюс-минус под одно.
  • 4.0

    18 лис, 2020
    Мне очень полюбился набор со статуей свободы, поэтому следующей покупкой после него стал Эмпайр-билдинг. Из-за грамотных пропорций это максимально похоже на оригинал. Знаю, ведь видел его сам пару лет назад. По сборке довольно много повторений, но для тех кому не терпится побыстрее собрать, это понравится. Есть даже скрытые детали, такие как эскалатор. По итогу получается очень крепкое, устойчивое здание.
    Достоинства:
    Понятно, что это не игровой набор, а больше украшение. Почти 100% схожесть с оригиналом.
    Недостатки:
    Много повторений, рассчитывал на более интересную и уникальную сборку. Дороговатый набор.
    • 23 лис, 2020
      Касательно стоимости, то сейчас на него акция, можно неплохо секономить. Тем более, что набор правда крутой и его можно взять.
  • 5.0

    2 лип, 2019
    Цей набір подарували хрещенику на дванадцятирічча. Вважали, що іграшками вже не здивуєшь, але нам це вдалося завдяки лего. Цей набір розвиває інженерне мислення. Зібрати таку кількість діталей було не просто, але нам вдалось. Доречі, якщо включити уявлення можна зібрати безліч різноманітних споруд. Якість як завжди на вищому рівні. Цей набір не може не сподобатись.
  • 5.0

    1 лип, 2019
    Этот конструктор покупал для себя, люблю подобные оригинальные вещи. Порадовало что набор в живую очень хорош, приятно было его собирать, а в собранном виде башня очень хороша, настоящее украшение, мне такое по душе.
    • 23 лис, 2020
      Хотелось бы, чтоб вы прикрепили фото собранной башни. Было бы интересно посмотреть)
  • 5.0

    15 чер, 2019
    Собрать башню было не просто, но мы справились, я сама помогала сыну. Получилась очень красивая башня. Рекомендую, такие конструкторы помогают развивать усидчивость, логику и мелкую моторику.
    • 23 лис, 2020
      А сколько сыну лет, если не секрет? Потому что моему 10 и я думаю, брать ли набор. При условии, что с лего он неплохо знаком.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари