>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

622 шт.
3 шт.
54 × 7.8 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Знайомтеся це Стефані та її будинок. Дівчинка - одна з головних героїнь серії ігрових наборів, конструкторів LEGO Friends, призначених для дівчаток. Стефані спортивна та енергійна дівчинка, захоплюється кулінарією та музикою. Живе у вигаданому місті Хартлейк-Сіті, де разом зі своїми найкращими подружками Олівією, Еммою, Мією та Андреа вивчає навколишній світ, вирушає у різні пригоди, допомагає іншим і дізнається, що таке справжня дружба.

Ігрові набори LEGO серії Friends дозволяють дітям розвивати творчі здібності та фантазію, навчатися співпраці та комунікації з іншими дітьми.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Будинок Стефані (41314) - це яскравий і деталізований ігровий набір для будівництва будинку для міні-фігурок серії LEGO Friends. Барвистий конструктор був випущений в 2017 році та вважається раритетним игровим набором LEGO Friends. Складається з 622 елементів ЛЕГО, використовуючи покроковий ілюстрований посібник зі складання ви зможете зібрати гарний двоповерховий будинок з безліччю деталей та аксесуарів. Всі елементи побуту та декору продумані для зручного та прекрасного життя головних героїв – дівчинки Стефані, її мами Анни та тата Джеймса. Сім'я багато часу проводити разом, часто грають у ігри, запрошують друзів у гості, разом вечеряють та займаються різними справами вдома.

Готова ігрова модель будинку Стефані має такі розміри:

  • 22 см заввишки;
  • 25 см завширшки;
  • 27 см завглибшки.

Гарний та функціональний двоповерховий будинок з відкритим плануванням має яскравий та барвистий дизайн, крім цього будинок оснащений балконом та терасою з гойдалкою. На першому поверсі розташована затишна вітальня із кріслами, диваном та телевізором, де можна відпочити після робочого дня. А також кухня з великим обіднім столом, холодильником та плитою, де можна повечеряти та чудово провести час з друзями. На другому поверсі знаходиться спальня, ванна кімната та кабінет для навчання. Кожна кімната обставлена меблями та аксесуарами у своєму оригінальному стилі. Всі елементи декору та меблі можуть бути переставлені в залежності від ваших уподобань та смаку. Крім того, в комплекті є безліч різних побутових та декоративних аксесуарів для мініфігурок, наприклад, такі як: квіти, книги, картини, каструлі, сковорідки, тарілки, склянки, дзеркало у ванну кімнату, планшет, різна їжа, іграшки, навчальні матеріали для кабінету  та багато багато іншого.

Про серію

Як і більшість ігрових наборів LEGO Friends, Будинок Стефані створений з урахуванням інтересів дівчат віком від 6 років. Він дозволяє розвивати у дітей творчі навички та навички конструювання, діти зможуть створювати різні сценарії для гри, розвивати свої творчі навички та уяву. Кожен ігровий набір LEGO Friends може стати чудовим подарунком для вашої дитини на день народження чи будь-яке інше свято.

Комбінуйте ігрові набори серії LEGO Friends між собою збудуйте ціле місто Хартлейк-Сіті та створюйте великий світ яскравих пригод для головних героїнь серії.

  • 5.0

    17 гру, 2018
    очень красивый и развивающий набор с именем моей дочери
  • 5.0

    15 лис, 2018
    Подарували внучці набір Будинок Стефанії на п'ятиріччя. Збирали всі разом - вийшов дуже симпатичний, яскравий будиночок. Внучці дуже сподобалося. Коли стали грати, помітили, що в одну з кімнат на другому поверсі ніяк не можна потрапити. Пристосували сходи з іншого набору Лего. Тепер Стефанія зі своїми батьками зустрічає друзів і знайомих з інших наборів на новосілля .
  • 5.0

    29 жов, 2018
    Очень красивый дом с яркими деталями, с которым приятно играть. Мне нравится, что детали сделаны реалистично и дочка проигрывает каждую комнату со Стефани и друзьями. Дочь может играть в домик целый вечер.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари