>
Під замовлення
2099 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

648 шт.
3 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Сет LEGO 41352 Friends - поки що найбільший з лінійки літніх новинок цієї серії 2018 року. Ми зможемо побудувати справжній гоночний трек, де під пильним поглядом уболівальників - звірят змагатимуться за золотий кубок першого місця троє наших подружок - Стефані, Вікі і Мія. У комплекті ЛЕГО 41352 є дві пускові установки для запуску спорткарів по трасі, п'єдестал пошани, фінішна арка, диспетчерська вишка з місцем для глядачів. Природно, яка гонка без машин? У наборі LEGO 41352 їх цілих три - всі вони різного кольору і дизайну, що додає перегонам барвистості і динаміки!

  • 5.0

    31 лип, 2019
    У мене дочка 6 років і син 4 рочки. Але з конструктором грають обидва, чим я дуже задоволена. Доньки подарували на день народження. Вона щаслива була, хоча здавалося б гонки не для дівчаток. Понад 600 деталей, добре розвивають дрібну моторику, що корисно зараз перед школою. Три машинки, три фігурки, навіть є п'єдестал з кубками. Арка, шлагбаум, трибуна. Мої діти додали ще туди і деталі з інших наборів. Вобщем є де розвернутися дитячої фантазії. Компактний набір, стоїть на столику.
  • 5.0

    16 лис, 2018
    Дуже гарний конструктор, діти полюбляють LEGO, то і цього разу купила їм такий набір. LEGO Friends Велика гонка має 648 діталек, можно зібрати три гоночних машинки.з дітьми за допомогою набору зрали у гонки, придумували траси, перешкоди. Дуже радує якість набору, швидка доставка та завжди приємні менеджери, які надають рекомендації. Якщо ви раз купили LEGO , то станете постійним покупцем, бо якість висока.
  • 5.0

    9 лис, 2018
    Конструктор Лего самый лучший и качественный, в этот раз сыну на подарок обратно заказал. Доставили заказ быстро, сын доволен. Спасибо за качество и оперативность, рекомендую, очень полезно для развития ребёнка.
  • 5.0

    9 лис, 2018
    Заказал такой конструктор, доставили очень быстро. Качество отличное, сыну очень понравился. Это отличная игрушка для развития ребёнка и стоит не очень дорого, достался по скидке.

Рекомендуємо подивитися ці товари