>
Уточнити наявність у постачальника
216 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
1 шт.
19.2 × 2.1 × 16.8 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Кейт вперше отримала золотий приз за свою акторську майстерність! Природно, на церемонії вручення їй потрібно пройтися по червоній доріжці перед об'єктивом безлічі телекамер, щоб вони запам'ятали цей важливий момент! І ось, схвильована Кейт вже стоїть на невеликій естраді перед прозорою стійкою з мікрофоном, тримаючи в руках довгоочікувану нагороду! Перед телекамерою, яка стоїть на стійці і транслює все в прямий ефір, Кейт ділиться з глядачами своїми емоціями і переживаннями, які вона відчула в момент вручення такого почесного і престижного презенту!

  • 5.0

    20 гру, 2018
    Хрещений подарував донечці LEGO Friends Червона дорожка Поп-зірки. Кароліна почала співати за дівчинку різні пісні. Ми розіграли сценки із врученням нагород. Зірку назвали Ані Лорак, на честь улюбленної співачки донечки. Сцена яскрава, зроблена цікаво, приваблює погляд. Лего, як завжди, якісно. рекомендую цей набір для маленьких зірочок, для розвитку їх уяви.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари