>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

30 шт.
4 шт.
38.2 × 26.2 × 7.05 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Забудьте про готелі виду "все включено", проведіть незабутній час разом зі своєю сім'єю, відпочиваючи в наметах посеред лісу, разом з набором LEGO DUPLO Сімейний кемпінг (10946). Складайте маршрут, підготуйте все необхідне і вперед.

Про набір

У наборі представлена ​​ціла сім'я з чотирьох людей: мама, тато і двоє прекрасних дітей — дівчинка і хлопчик. Придумайте прізвище для всієї родини і для кожного ім'я.

Малюкам сподобається велика кількість цікавих деталей набору, таких як:

  • мікроавтобус зі знімним дахом і колесами, що обертаються;
  • човен-каное для захоплюючої подорожі по річках місцевості;
  • зелені ялинки, зверніть увагу, на одній з них сидить мила сіра білочка;
  • чотиримісний намет;
  • гітара, вогнище, чайник, фотоапарат.

Сімейні ігри на природі

Розпаліть багаття, сядьте навколо і заспівайте вашу улюблену пісню. Нехай тато вам акомпанує на гітарі, а мама зігріє чайник на багатті і заварить ваше улюблене какао. Далі розповідайте цікаві історії або навіть страшилки. Прекрасна атмосфера, правда? Переночувавши в наметі, вранці вирушайте всією сім'єю в захоплюючу подорож на каное по місцевих річках. Море вражень вам гарантовано.

Досліджуйте природу і фотографуйте квіти, дерева, комах, тварин і все, що вас оточує, адже дика природа — це завжди цікаво. Також не забудьте сфотографувати на пам'ять всю сім'ю біля вогнища і в наметі.

Набір LEGO ДУПЛО Сімейний кемпінг (10946) — це велика кількість ідей і можливостей навчити вашого малюка з дворічного віку чомусь новому, а також розділити радість гри з вами. Спостерігати і розділяти важливі і цінні моменти розвитку вашого малюка допоможе новий набір від ЛЕГО.

Придумуючи свій сценарій гри, свої пригоди в поході, ваші діти розвивають уяву, дрібну моторику рук, а також усвідомлюють важливість відпочинку і проведення часу разом, у колі сім'ї.

Комбінуйте конструктори ЛЕГО Дупло між собою, запрошуйте друзів на велику гру, будуйте своє місто ЛЕГО.

Як підготуватися до походу в ліс?

Для початку необхідно визначитися з місцем, де будете відпочивати. Краще заздалегідь вибрати місце в лісі, а якщо ви подорожуєте вперше, не вирушайте далеко від будинку. Варто скласти попередній маршрут, ознайомитися з картою місцевості. Продумати розклад дня також буде корисно, щоб займатися тим чи іншим у відповідності з денним світлом.

Для злагодженості і зібраності вашої подорожі потрібно призначити "головного" — досвідченого, відповідального, готового швидко і правильно приймати рішення. Звичайно ж, головним буде тато! Він допоможе всій родині зорієнтуватися і насолодитися відпочинком в компанії один одного. Мама буде головною по кухні, а малюки займуться вивченням місцевості і допомогою батькам.

Але найголовнішим в поході залишається — безцінний час, проведений разом, всією сім'єю. Проводьте схожі заходи частіше і насолоджуйтеся компанією один одного.

Що в коробці? 30 деталей, 4 мініфігурки, інструкція по збірці з кольоровими ілюстраціями.

Сподобався конструктор? Тоді не варто втрачати час, адже набір LEGO DUPLO Сімейний кемпінг (10946) можна купити в нашома магазині!

  • 5.0

    5 сер, 2021
    Сразу прошу прощения за то, что сын потерял огонь, поэтому его нет на фото. Но он был в наборе! Ему очень понравилось играть с фургончиком и каноэ. Последнее мы даже несколько раз запускали в ванной. Петли для кемпинга открываются, что мне понравилось. Персонажи могут поместиться внутри фургона, когда крыша снята, и все предметы складываются наверху фургона для транспортировки. Есть даже мини-гитара для этих песен у костра! Я была немного разочарована палаткой, которая могла быть немного больше.
    Достоинства:
    Этот набор состоит из автофургона, 4 фигурок, фигурки белки, тканевой палатки, костра, 2 деревьев, каноэ, фотоаппарата, чайника, гитары, цветов и стульев. В прилагаемом к этому буклете мне нравится добавление сегмента «Создайте историю»
    Недостатки:
    Палатка маловата для 4 фигурок. Также в кемпер влезет лишь 3.
  • 5.0

    5 сер, 2021
    Кто не любит Lego? У меня он был в детстве, у моего сына он был в детстве, и теперь я подарил своему двухлетнему племяннику этот набор. Собирали мы вместе, поэтому сложностей не возникло. Теперь он может играть с ним отдельно или вместе с другими наборами серии. В набор входит семья, автофургон, костер, деревья, палатка для зверюшек и гитара. Небольшой автофургон вмещает троих членов семьи. Видимо, четвертый приехал сверху на каноэ.
    Достоинства:
    Все выглядит очень мило. Мне особенно понравилась палатка с белочкой. Ну а племяннику конечно же кемпер. Как мне рассказали, он много играет с этим набором.
    Недостатки:
    Для сборки была нужна помощь.
  • 5.0

    5 сер, 2021
    Вся семья была в восторге, когда прибыл этот набор лего дупло, особенно наш маленький мальчик. Раньше мы не не брали его конструкторов такого плана, поэтому это было для него в новинку. Меньшие части набора находятся в пластиковой упаковке, чтобы они были вместе, а 4 больших части находятся отдельно. Вы также получаете небольшое руководство по сборке. Сборка действительно проста, даже наш маленький человечек смог собрать. Все детали ярко окрашены и кажутся действительно хорошо сделанными и прочными. Возможно, нам не хватило фигурки собаки, но в остальном набор отличный.
    Достоинства:
    Кемпер прекрасно ездит по любым поверхностям. Собирается все просто, как раз для ребенка. Все цветное и яркое, включая фигурки.
    Недостатки:
    Думаю, что в этом наборе можно было разместить и собаку.
    • 5 сер, 2021
      Здравствуйте. Рады, что набор Вам пришелся по вкусу. Касательно собаки, то её Вы можете получить в других наборах серии ЛЕГО Дупло или непосредственно купив у нас (Артикул: 1396pb03).

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари