>
В наявності
1199 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

22 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
2+
0 шт.
4.6

Опис

Хто ж до вас приїхав? Це легенда світового мультфільму — сам Міккі Маус і його вірна подружка Мінні Маус, а також не залишився вдома і їх вірний друг Плуто. Ваш малюк напевно вже знайомий із знаменитими героями. Всі-всі-всі приїхали вітати малюка з днем ​​народження в святкових костюмах: Міккі одягнув фрак з червоними штанами і симпатичним метеликов, а красуня Мінні — свою найкращу червону сукню і шикарний бант прикрасив її голову.

Гості не з порожніми руками: Мінні принесла рожеві кульки, а Міккі прийшов з гітарою. Схоже, вони готувалися заспівати вітальну пісню. Плуто вже тягне перший подарунок, подивіться і порахуйте з  малюком скільки їх всього в вагонах святкового потяга. Діснеївські друзі не забули навіть про тортик зі свічкою, адже скоро хтось загадає бажання.

Скільки малюкові сьогодні? Завдяки пронумерованим кубикам з цифрами від одного до п'яти, Міккі Маус і Мінні Маус можуть приїжджати на день народження з року в рік і кожен раз приносити магію Діснея дитині. Ми не сумніваємося в вашій фантазії і знаємо, що вона безмежна, завдяким чому ви зможете чудово провести час, граючи і навчаючи дитину. Діти з нетерпінням чекатимуть свого свята, щоб святкувати разом з Міккі Маусом та його друзями. Це може стати доброю традицією, котра запам'ятається малюкові на все життя.

З даними набором рольова гра стане ще цікавіше, вирушаючи на дитячий день народження, візьміть Міккі Мауса і його святковий потяг ЛЕГО 10941 з собою, він прикрасить будь-яке свято і сподобається як іменинникові, так і іменинниці. Малюк зможе влаштувати свято і своїм друзям-малюкам, порадує всіх компанією Міккі Мауса і його Святкового потяга ЛЕГО (10941).

Що в коробці? 22 деталі, 3 мініфігурки: Мінні Маус, Міккі Маус, Плуто, інструкція по збірці.

Прекрасний Святковий потяг ЛЕГО (10941) ви можете купити в нашому інтернет-магазині.

 
  • 5.0

    5 сер, 2021
    Действительно впечатлен этим набором. Этот поезд может приехать к ребенку на день рождения. Я купил это для дочери, которой 1,8 и боялся, что детали будут слишком маленькие для нее. Но она может без проблем играть со всем, что здесь есть. Набор очень красивый, очень красочный и хорошего качества, без острых углов и очень мелких предметов. Вы получаете 3 большие движущиеся части с уже включенными колесами, чтобы сделать поезд. Сюда входят Минни, Минни и Плуто, которые помещаются в поезд. Есть много других забавных вещей, которые можно использовать.
    Достоинства:
    Безопасно для ребенка. Легко собрать. Большие детали. Юбка Минни - это юбка из эластичного материала. Свеча - свисток.
    Недостатки:
    Цена(
    • 5 сер, 2021
      Ой, не знаю, готова ли я к свистку у себя дома))
  • 5.0

    5 сер, 2021
    Моим детям это не надоест, и в 5 и 7 лет они все еще любят дупло и регулярно с ним играют. Мне очень нравится этот набор, потому что дизайнер игры уделил большое внимание деталям. Например, у Минни Маус крошечная тканевая юбка. Персонажи Минни и Микки на удивление крупнее, чем обычные персонажи. Гитара и очаровательный набор воздушных шаров - фантастическое дополнение. Свеча на праздничном торте - это еще и свисток. На красочных строительных блоках есть цифры, поэтому это отличный способ научить детей цифрам и цветам.
    Достоинства:
    Набор с любимыми героями дисней. Подойдет и как подарок на день рождения, и как просто набор. Все детали проработаны.
    Недостатки:
    Нет.
  • 3.0

    14 тра, 2021
    Одразу кидається в очі те, що в наборі немає цілісності. Потяг - одна історія, кубики з цифрами - інша, день народження - ще одна. Ніби це було декілька наборів вдома і дитина сама змішала їх і зібрала щось своє. В такому випадку це було б супер і я б похвалила, але так щоб це був набір, випущений лего, мені навіть не віриться. Навіть не знаю, чи рекомендувати.
    Достоинства:
    Дитині сподобалось, але це зрозуміло. Це дитина, набір новий, кольоровий, звичайно він приверне її увагу. Ще й при тому, що потяг іздить.
    Недостатки:
    Зі сторони більш дорослої людини складається враження що в набір накидали того що було.
    • 5 сер, 2021
      Почему вы так считаете? Это просто праздничный поезд, который едет на праздник к ребенку или кому-то из мира дисней.
  • 5.0

    14 тра, 2021
    Это оказался отличный подарок для моей племянницы. Я даже не знал, что она любит Микки Мауса, а оказалось, что угадал. Значит, в коробке поезд, торт со свечкой (не могу вспомнить где я уже такой видел), 5 кубиков с цифрами, Микки, Минни, Плуто и там украшения по мелочи. Все выглядит очень ярко и празднично. Такой поезд мог бы приехать на день рождения к любому ребенку.
    Достоинства:
    Как для 22 деталей тут правда много всего. Я конечно больше по лего-технике, но не стану же я ребенку дарить экскаватор. А вот такой поезд в самый раз)
    Недостатки:
    Не замечено)
  • 5.0

    14 тра, 2021
    Честно, я и не думала, что смогу найти набор с поездом Микки и Минни за такую цену. Просто находка какая-то! Поезд такой яркий, один из вагонов с цветными кубиками-цифрами. Сын даже согласен учить числа таким образом. Минифигурки - супер, помимо легендарных мышат есть еще и Плуто.
    Достоинства:
    Брали сыну на День рождения, получилось круто, так как мы обыграли таким образом, что к нему праздновать приехали даже Минни с Микки.
    Недостатки:
    Набор немного нецелостный, как будто 3 разных соединили.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари