>
Уточнити наявність у постачальника
2599 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

38 шт.
3 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Ласкаво просимо у світ LEGO Duplo – світ яскравих фарб, веселих історій та безмежної уяви! З ексклюзивним ігровим набором LEGO Duplo Поліцейська ділянка (10902) ваш малюк вирушить у захоплюючу пригоду, де зможе познайомитися зі світом поліцейських, розслідувати злочини та переслідувати лиходіїв. Давайте заглибимося в цей захоплюючий світ і розглянемо, чому цей ігровий набір такий важливий для розвитку маленьких дітей.

Зустрічаємо поліцейську дільницю

Цей ігровий набір LEGO Duplo надає вашій дитині унікальну можливість створити власний світ поліцейської дільниці. У комплект входить все, що потрібно для розслідування та пригод:

  • дві фігурки поліцейських;
  • фігурка шахрая;
  • поліцейська машина з сиреною та миготливими вогниками.

Цей конструктор не просто іграшка, це навчальний інструмент, який допомагає дитині познайомитися з новою професією - поліцейським. Ваш малюк почне розуміти, як важливо дотримуватися законів, стежити за порядком та допомагати іншим. Це перший крок у формуванні розуміння суспільства та правопорядку.

Про набір

Ігровий набір LEGO DUPLO Поліцейська ділянка (10902) складається з 38 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок LEGO DUPLO (два поліцейських та шахрай), ігрових аксесуарів та інструкції зі складання.

Даний конструктор також включає збірну поліцейську ділянку з шлагбаумом, що піднімається. Ваш малюк зможе грати у розслідування та ловити лиходіїв, а потім відправляти їх у ділянку, щоб відновити справедливість. Цей елемент розвиває моторику та логічне мислення. Поліцейська ділянка має висоту понад 17 см, ширину 25 см та глибину 10 см.

Поліцейська машина оснащена миготливими вогниками та сиреною, що робить гру ще захоплюючою. Поліцейська машина має такі габарити: висотою понад 11 см, довжиною 15 см та шириною 7 см.

Ваша дитина може створювати ситуації, де поліцейські поспішають на допомогу та втручаються у різні ситуації, як справжні герої. Набір містить також додаткові аксесуари, які додають реалізму та веселощів. Скринька з пончиками, камера безпеки та кухоль роблять гру більш насиченою та цікавою.

Розвиток уяви

Збираючи та граючи з цим ігровим набором, ваша дитина розвиває уяву та творчі здібності. Малюк буде створювати свої історії, вирішувати завдання та вигадувати пригоди для фігурок. Конструктори LEGO Duplo - це чудовий спосіб розвивати креативність та фантазію, а також чудовий спосіб навчатися спільно. Батьки можуть приєднатися до гри, розповідати дитині про правила та закони, розповідати цікаві історії та допомагати розвивати навички.

Конструктор підходить для дітей віком від 2 років і старше. Це ідеальний час для того, щоб почати знайомство з LEGO та світом гри. Навіть найменші діти зможуть насолоджуватися яскравими деталями та цікавими сюжетами.

Придбати ігровий набір LEGO DUPLO Поліцейська ділянка (10902) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    12 лис, 2023
    Коли тато працює поліцейським, набори обираються саме такі. Після отримання, син декілька днів ходив з мініфігуркою поліцейського і усім розповідав, що це тато. Загалом у наборі 38 великих деталей, з заздалегідь нанесеними малюнками. Вони неважко поєднуються між собою, тому дитина не починає злитися. Всередині імпровізованого відділку може знаходитися поліцейський, а також крадій пончиків. При цьому грабіжника можна буквально закрити у камері. Що ж до машини, то вона теж доволі цікава. Всередині можна посадити 2 фігурки та закрити частиною корпусу. Ну і вишенька на торті - працюючі мигалки зі звуком та світінням.
    Достоинства:
    Набір з сюжетом про викрадення пончиків, переслідування, виховну бесіду у відділку та перевиховання. Всі деталі набору вказують на поліцейську службу, тому дитині 2 легко зрозуміти що відбувається. Можна закривати клітку та підіймати шлагбаум. У машини працюють мигалки.
    Недостатки:
    У машини немає дверець, може лише підійматися корпус.
  • 5.0

    12 лис, 2023
    У нас є багато наборів Дупло, і через це набір з поліцейською дільницею трохи важко оцінити. але дивлячись на цей ціновий діапазон, це має бути 5. Стосовно плюсів: машина, яка вміщає дві фігурки. "Злодій" досить універсальний, щоб він міг "знайти нову роботу", як любить казати мій син. По збірці нам сподобався шлагбаум, пончики та туалет. Цеглинка зі світлом і звуком дійсно чудова - добре працює. Хоча хотілося б, щоб була функція (натиснути і утримувати?), щоб ефект тривав довше. Наразі єдиним іншим набором з подібною деталлю, який я знаю, є пожежна машина 10901. Однак можна пошукати більше, якщо справді цікаво.
    Достоинства:
    Розвиваючий набір для дитини. Розвиває дрібну моторику та вчить відповідальності за свої вчинки. Проста збірка, всього декілька деталей, тому дитині легко впоратись самостійно. Є деталі, які можуть рухатись, мініфігурки можуть тримати предмети, а у автомобіля світяться та грають мигалки.
    Недостатки:
    Дорого ж коштують подібні набори.
  • 5.0

    31 січ, 2019
    Очень качественный конструктор, я для 4-х летнего сына покупал, он в полном восторге, все детальки яркие и приятные на ощупь, самое то для малыша, так что я доволен покупкой и спасибо за скорость доставки.
  • 5.0

    27 січ, 2019
    Набор хороший тем, что дает возможность с малого ребенка приучить к тому, что есть плохие ребята и хорошие, что полицейские хранят правопорядок и делают все, чтобы никто не пострадал. С помощью красивой полицейской машины можно поймать воришку, и посадить его отбывать наказание за клетку, которая пристроена к полицейскому участку. В наборе два стража правопорядка, воришка, достаточно большой полицейский участок со шлагбаумом, а также маленькие аксессуары - пончики, чашка. Деталей не много, просто в этой серии они крупнее, нежели в других.

Рекомендуємо подивитися ці товари