>
Під замовлення
479 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

15 шт.
0 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Про Лего Дупло
Серія LEGO DUPLO (Лего Дупло) - лінійка розвиваючих наборів конструктора ЛЕГО, яка відмінно підійде для подарунка навіть зовсім маленьким дітям. Безпечні, великі і яскраві кубики, деталі і міні фігурки цього виду конструктору подарують юним дослідникам навколишнього світу масу приємних вражень і задоволення. Ви можете підібрати будь-який набір LEGO Duplo на сайті constructors.com.ua за розміром і ціною.

ЛЕГО 10884 - що це?
Поринь у світ циркового життя разом з комплектом LEGO 10884 My Balancing Animals! Гарний комплект ЛЕГО 10884 містить в собі 15 незвичайних принтованих деталей, які перетворюються у звірів! Можна побудувати тигра, слоненя, круглу панду і непосидючу мавпочку, посадити їх на велику напівкруглу деталь і подивитися, як звірята будуть тримати рівновагу і баланс в повітрі! ЛЕГО 10884 Мої балансуючі тварини - це навчальний конструктор, який навчить дитину правильно визначати момент рівноваги, вірно розподіляти навантаження на балансуючу червону платформу, співвідносити висоту і масу споруди з її стійкістю і можливістю падіння. Таким чином у малюка розвиваються окомір, посидючість, акуратність, точність рухів. Практично половина деталей набору ЛЕГО 10884 Дупло прикрашена гарними принтами, які не бояться води, сонця, гри на природі та миючих засобів.

Де купити?
Купити ЛЕГО в Києві, Харкові, Луцьку, Черкасах, Чернівцях можна за допомогою офіційного постачальника датського конструктора LEGO в Україні constructors.com.ua. Ви можете оформити своє замовлення самостійно через корзину сайту, а також зв'язатися з оператором чату або за телефоном, вказаним нагорі цієї сторінки, щоб проконсультуватися з вас питань. Діє функція зворотнього дозвону. Також можливі - самовивіз за адресою: Київ, вул. Олени Теліги, 29 або кур'єрська доставка по Києву.

 

  • 5.0

    16 вер, 2020
    Самое простое задание в этом конструкторе для ребенка - сделать фигуры панды и обезьяны всего из 2 деталей, а также усадить зверей на доску. С этим может справиться малыш ближе к 2 годам. Но конструктор будет интересен и далее, ведь есть более сложные формы
    Достоинства:
    Цвета спокойные, не кричащие, но в тоже время яркие
    Недостатки:
    Со временем появились царапины на деталях
  • 5.0

    15 лют, 2019
    Получили такой конструктор на первый день рождения ребенка. Не смотря на возрастные ограничения, играемся уже сейчас. Фигурки хорошо подобраны для развития детского мышления, ребенок уже сам показывает какие части подходят каждому из животных. А качество - как всегда на высоте, можно не переживать по поводу всяческих аллергенов.

Рекомендуємо подивитися ці товари