>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

53 шт.
0 шт.
38.3 × 9.4 × 26.2 cm
2+
0 шт.
4.7

Опис

Мало хто не дивився чудовий мультфільм від студії Disney "Літачки", в якому головний герой Пилюк Вітрогон, звичайний кукурузник, хоче стати професійним пілотом і брати участь в повітряних гонках.

Набір LEGO 10511 Льотна школа Шкіпера з серії DUPLO покаже нам, де саме починав вчитися літати Пилюк і придбав свої навички.

Вчитися ніколи не пізно

З деталей набору ви зможете зібрати льотну школу. Вона представлена ​​у вигляді невеликого ангара з декількома прибудовами з боків, в яких знаходяться необхідні речі. Зверху висить вивіска, на якій написано, що тут навчають льотній майстерності. На даху будівлі розвивається червоний прапор, який показує пілотам в туман або негоду, що тут можна приземлитися і перечекати бурю.

Кращий учитель

У цій школі викладає сам Шкіпер Райлі — військовий літак-винищувач, який зараз перебуває у відставці. Йому допомагатиме його права рука — навантажувач на ім'я Спаркі. Він, як і Шкіпер, колишній військовий у відставці.

Літаки

З деталей з набору можна буде зібрати:

  • Пилюка;
  • Шкіпера;
  • і вірного помічника Шкіпера — Спаркі.

Пилюк виглядає, як і в мультфільмі. Це маленький помаранчевий кукурузник з білими смугами по всьому фюзеляжу. Він бадьорий і готовий підкорювати вершини.

Шкіпер Райлі — великий військовий літак, який з гордістю дивиться на успіхи Пилюка. Його забарвлення блакитного кольору дещо відрізняється від показаного у мультику кольору. Але це аніскільки не проблема, так як з нею він змінився на краще і став набагато яскравішим. Відмінною рисою військового є пара зірок з боків корпусу.

І, звичайно ж, Спаркі. Цей маленький навантажувач завжди тут як тут. Завжди задоволений і радий допомогти. У цьому наборі він виконаний в блакитному кольорі. З боків його корпусу, як і у Шкіпера, розташовані пара білих зірок.

Збирай льотну школу з кубиків ЛЕГО і вперед готувати Пилюка до наступної гонки!

  • 5.0

    16 бер, 2021
    А что за проблема с ценой? Вы за нее получаете небольшой ангар и сразу 2 самолета и 1 машинку. И сама ведь серия не из дешевых, хотя и ориентирована на детей. Поэтому тут она еще более-менее. Неужели лучше купить какой-то голимый конструктор, который сломается через пару дней. Лего хотя бы гарантирует качество.
    Достоинства:
    Ну нормальный ведь набор. Для ребенка классно. Как уже и сказала, сразу 2 самолета и 1 машинка. Все колесики хорошо крутятся, а детали соединяются.
    Недостатки:
    Не обнаружила.
    • 26 бер, 2021
      Правильно. За качество нужно платить. Не готовы - возьмите обычный самолетик из массмаркета, который сломается за неделю.
  • 5.0

    26 січ, 2021
    Если бы цена не была такой высокой, взяла бы даже 2 таких набора. От 2 лет, наверное, будет рановато, но вот где-то к 4 брать можно. Все таки есть мелкие детали и в 2 годика ребенок не соберет эту станцию. Самолеты яркие, с милыми улыбками. В наборе есть даже большой гаечный ключ.
    Достоинства:
    Хороший набор со знакомыми персонажами. Собирать ребенку интересно.
    Недостатки:
    Цена(
    • 26 бер, 2021
      Точно, было бы дешевле, можно было бы взять и больше. Хотя не понимаю, за что тут такая цена. Есть наборы гораздо дешевле из этой же серии.
  • 4.0

    26 січ, 2021
    Не уверен, купил ли я это для своего внука или для себя - он любит Шкипера и знает его по фильму «Самолеты» вместе с Дасти Кроппером.Одна небольшая проблема для меня заключается в том, что лезвие корсара должно быть черным с 3 лезвиями, а в более поздних версиях было четыре лезвия, но определенно не желтым. Зато внука абсолютно не заботит цвет и ему просто нравятся самолеты.
    Достоинства:
    Внуку самолеты очень понравились. Теперь целыми днями с ними гоняет.
    Недостатки:
    Цвет. Цена.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари