>
Під замовлення
3799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

67 шт.
3 шт.
54 × 11.8 × 28.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Величезна будівництво кипить і метушиться! Тут троє працьовитих робітників зводять невеликий будинок за допомогою високого крана. Кабіна кранівника не тільки повертається на 360 градусів, а й має функцію опускання стріли. Також на стрілу крана може кріпитися два види обладнання - двостулковий ківш, що відкривається і великий гак. У наборі є тачка, гусеничний бульдозер для розчищення завалів і машина – тягач з причепом,на якому вивозяться будівельні відходи.

  • 5.0

    9 лис, 2018
    Конструктор просто супер, ребёнок очень доволен такому подарку. В первый день сразу же начал собирать его. Лего делает качественные конструкторы, благодаря которым дети развиваются.
  • 5.0

    22 жов, 2018
    В этом конструкторе всё супер, но кабина крановщика это то, что вообще привело моего сынулю в огромный восторг! Всё настолько продумано в Лего, буквально до мелочей! Хорошие игрушки!
  • 5.0

    20 жов, 2018
    Здорово, мне самой этот конструктор нравится, машинки классные получились! Вот за что я люблю конструкторы Лего так это за качество и Фантазию. Их не только детям, но и взрослым собирать интересно!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари