>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
2 шт.
28.2 × 9.55 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Стати космонавтом — мрія багатьох хлопців. Що може бути цікавішим і масштабнішим, ніж борознити та відкривати космічні простори? Адже потаємні куточки Всесвіту в усі часи приваблювали людей своєю таємничістю і недоступністю.

З набором LEGO DUPLO Космічний шатл (10944) навіть наймолодші любителі конструкторів зможуть зануритися в космічну подорож. Цей набір, що складається з 23 деталей, стане справжньою знахідкою для захоплюючої гри дошкільнят від 2 років. Малюк зможе грати зі своїми друзями або з батьками.

Крім цікавої гри й захопливого проведення часу, дитина отримає багаж знань і необхідних навичок, зможе розвинути просторове мислення.

Про серію LEGO DUPLO

Перші набори зі збільшеними цеглинками данська компанія LEGO Group випустила в 1969 році, а в 1975 вони стали виходити в продаж окремою лінійкою з назвою DUPLO. З того часу колекція серії поповнилася величезною кількістю наборів, виростивши не одне покоління дітей.

Конструктори цієї серії створені спеціально для наймолодших шанувальників конструювання віком від 1.5 до 5 років. Головною їх метою є поєднання цікавої гри з навчанням, підготувавши дошкільника до наступного важливого етапу його життя.

Набори LEGO DUPLO відповідають найсуворішим стандартам, є міцними та безпечними для дітей. А також зручні при складанні й роз'єднанні маленькими дитячими пальчиками.

З чого складається набір LEGO DUPLO Космічний шатл (10944)

  • Набір містить дві мініфігурки астронавтів жіночої та чоловічої статі. Обидві фігурки в білих скафандрах. У жінки стрижка каре білого кольору, а на голові чоловіка шолом.
  • Білий космічний шатл має корпус, що відкривається, і колеса, що обертаються. У грі можна посадити фігурки космонавтів в шатл.
  • Шатл може бути розміщений в різних позиціях і різними способами: горизонтально, вертикально або встановлено на багі з колесами.
  • Червона рухлива драбина
  • Машинка-багі, до верху якої прикріплений обертовий радар.
  • Цікаві деталі: прапор блакитного кольору і гайковий ключ, які урізноманітнюють гру. Прапор можна помістити в руку мініфігурки, прикріпити на сходах і т.д.
  • Яскрава інструкція зі збору з цікавою історією, викладеною в картинках з персонажами даного набору.

Відправляйтеся в захоплюючу подорож, збираючи та запускаючи шаттл у космос, робіть відкриття разом зі своїми дітьми.

Подаруйте своїй дитині радісні та щасливі моменти разом з набором LEGO DUPLO Космічний шатл (10944).

Придбати даний набір можна в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Придбав цей набір для сина. Він міцний і має багато ігрових можливостей. Майже вміщує 4 фігурки, а колеса роблять його ще приємнішим на підлозі. У цьому наборі є кілька цікавих предметів, як-от 2 червоні опори, які надають промислового відтінку цій конструкції. Комунікаційна тарілка гарна, а транс-жовті цеглинки яскраві. Нарешті, 2 фіги приголомшливі! Друк на фігах Duplo завжди красивий і насичений деталями! Жінка-космонавт не має шолома, що дивно. Можливо, вона мала бути техніком на землі, одягненим у синій комбінезон, або науковцем, кимось, для чого не потрібен шолом.
    Достоинства:
    Легко будувати, багато можливостей для дитячої гри з ракетою для космонавтами у ній, дитина може використовувати уяву для польотів у космос. Певно, будемо купувати ще щось з космічного, бо сину дуже подобається.
    Недостатки:
    Не порозуміння зі шлемом. Дівчина наче астронавт, але як вона виживе в космосі без шолому?
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Щойно отримав цей набір для моєї 3-річної доньки, яка почала захоплюватися зірками. Кожного разу, коли ми йдемо додому ввечері, її погляд неможливо відірвати від неба. Очікувано, вона ледь не збожеволіла від цього набору. Корабель збирається з декількох частин та доволі великий для дитячих ручок. Тепер вона наполягає на тому, щоб астронавти були поруч із нею навіть під час сну. Висновок, для дитини, яка полюбляє щось космічне, набір ідеальний.
    Достоинства:
    Здавалося б, з десяток деталей, 2 мініфігурки, проте скільки годин цікавої гри. Є навіть блакитний прапорець для колонізації нової планети.
    Недостатки:
    Якби була хоча б 1 деталька зірочки для моєї маленької зіроньки...

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари