>
Під замовлення
499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

9 шт.
0 шт.
19.1 × 6.1 × 14.1 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

ЛЕГО 10904 Дупло - пізнавай навколишній світ!
Серія ЛЕГО ДУПЛО постійно випускає розвиваючі набори, з якими дитина може опанувати важливі навички і пізнавати навколишній простір і світ. Ось і сет ЛЕГО 10904 Дитинчата тварин відноситься до такого виду наборів. Це бюджетний комплект конструктору, але з ним малюк отримає безліч годин захоплюючої гри. Тут є маленькі дитинчата диких тварин - жирафеня, слоненя, панда, біле тигреня. Є й деталі, що додають необхідний природний колорит - зелений бамбук, рожева квітка і маленьке дерево (напевно, пальма або баобаб). Всі фігурки тварин і деталі великі і безпечні для гри. Відразу 4 діючих персонажів набору ЛЕГО 10904 Дитинчата тварин дозволять розіграти безліч сценок, сюжетів і втілити в життя творчі ідеї! Деталі ЛЕГО ДУПЛО не бояться агресивного зовнішнього середовища - їх можна брати з собою на природу, грати ними в піску пляжу або на траві - для чищення досить промити їх теплою водою з миючим засобом. Цей набір чудово підійде для малюків віком від 2 років.

Де купити ЛЕГО ДУПЛО в Україні
Купити ЛЕГО Дупло 10904 в Києві, Львові, Херсоні, Запоріжжі, Маріуполі можна за допомогою сайту-магазину constructors.com.ua. За попередньою домовленістю можливий самовивіз з магазину (Київ, вул. Олени Теліги, 29). Діє кур'єрська доставка по Києву. Відправка замовлень в день їх оформлення оператором «Нова Пошта» по території всієї України, крім АР Крим і території проведення ООС. Для оформлення замовлення або консультації з питань, які вас цікавлять, ви можете зв'язатися з оператором онлайн-чату сайту constructors.com.ua або за телефоном, вказаним нагорі цієї сторінки (є функція зворотнього дзвінка).

 

  • 5.0

    7 жов, 2020
    Милые и реалистичные детеныши зверей) Все ярко и красочно, как любят дети в этом возрасте. Моя Лиля очень любит с ними играться, практически из рук не выпускает. Особенно ей понравились слоник и панда. Для изучения животных хорошо подходит. После реакции на этот набор стало понятно, что нужно покупать большой, тогда доча вообще слюнями изойдется от радости)) Пластик действительно хороший, как тут уже отмечали, без запаха.
    Достоинства:
    Хороший пластик, хорошая печать на нем.
    Недостатки:
    Нет
  • 5.0

    30 лип, 2019
    Очень хороший товар, яркий. Для изучения животных - самое то! Красивые фигурки, особенно классный жираф. Все детали сделаны на высшем уровне, нет грубых швов пластика, нет неприятного запаха. Ребенку очень нравятся подобные наборы!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари