>
Під замовлення
6999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

388 шт.
3 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Дуже схожий по конфігурації на вертоліт лісової поліції, але все ж виконує зовсім інші функції вертоліт аквалангістів готовий виконувати будь-які завдання над безкраїм океаном. Великий корпус вертольота з двома горизонтально розташованими несучими гвинтами обладнаний містким вантажним відсіком для морських трофеїв і лебідкою, яка спускає в воду невеликий жовтий батискаф, озброєний прожекторами і маніпуляторами. Крім вертольота і підводного капсули, в набір входять 2 акванавтів, пілот вертольота, жаданий ящик зі скарбами ну, і звичайно ж, заклятий ворог підводників - зла акула!

  • 5.0

    25 вер, 2020
    Ну, что ж хочу сказать конструктор стоит своих денег. Собранные модели довольно таки большие. Цвета очень яркие, особенно желтый. Понравилась акула, зубы прорезаны, но ребенок о них не пораниться. Советую закрепить фонарики дополнительно скотчем, на мой взгляд это слабое место набора.
    Недостатки:
    слабые крепления фонариков
  • 5.0

    31 лип, 2019
    Це вже не перший конструктор Лего у нас. Синові виповнилося 5 років, вирішили, що можна купити конструктор серйозніше. Збирав конструктор дитина разом з татом. Якість виготовлення деталей як завжди без нарікань. Ніколи ще в конструкторах Лего не було такого, щоб не вистачило якихось частин. У цьому конструкторі дитина правда більше грає в вертоліт, виносить його навіть у двір. А з приводу батискафа довелося спочатку пояснити синові, що це за технічний пристрій. Тепер бере його іноді у ванну і ловить їм акулу.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари