>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

281 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
5+
0 шт.

Опис

Ви коли-небудь були на авіашоу? Це святковий захід за участю авіатехніки, демонстрація фігур вищого пілотажу, виставка новинок авіації і т.д. Подивіться, тільки що привезли на спеціальному транспортері каскадерський літак з набору ЛЕГО 60289.

Пілот якраз одягає повітряну маску, поправляє шолом і готується до польоту. Він сьогодні буде показувати авіаційні трюки, наприклад, "Мертву петлю" —  улюблений трюк пілота.

А ви знали, що...

Трюк "Мертва петля" — це фігура вищого пілотажу в авіації, виконується у вертикальній площині. "Мертвим" називають даний трюк, тому що дуже довгий час він був розрахований тільки на паперах, можливим був тільки теоретично і не виконаний в живу. Перші спроби виконання трюку закінчувалися повним фіаско: літаки не витримували перевантаження і руйнувалися прямо в небі, забираючи з собою життя відважних пілотів.

Також цей трюк називають "Петлею Нестерова" — на честь відомого пілота, який першим виконав даний трюк, багато доклав зусиль і наукових досліджень для успішного виходу з "мертвої петлі". Вперше у всьому світі Петро Нестеров на літаку "Ньюпор-4" виконав легендарний трюк в 1913 році в Києві над Сирецьким полем, тим самим поклавши початок вищого пілотажу.

До набору

Подаруйте вашій дитині нові висоти разом з набором LEGO City 60289 Транспортер каскадерського літака. Ви зможете побудувати:

  • вантажівку-транспортер;
  • причеп;
  • каскадерський літак з крилами, що регулюються, і тонованою кабіною.

Посадіть в кабіну літака пілота і виконуйте різноманітні авіатрюкі, дивуйте друзів у спільній захоплюючій грі, комбінуючи і поєднуючи набори LEGO City (і не тільки!) разом.

З конструкторами LEGO вашим дітям завжди буде цікаво і весело!

Що в коробці? 281 деталь, 2 мініфігурки, інструкція по збірці.

Купити набір ЛЕГО City Транспортер каскадерського літака (60289) ви можете в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари