>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

183 шт.
3 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Ексклюзивний ігровий набір LEGO City Літак швидкої допомоги (60116) подарує вашим дітям можливість подивитись роботу справжніх героїв - медичних працівників. Це подорож у світ порятунку та турботи, де кожна деталь має значення і кожна дія може врятувати життя.

Зустрічайте невеликий, але неймовірно важливий апарат швидкої допомоги з ексклюзивного ігрового набору LEGO City (60116).

Швидкість та ефективність. Лікарі-Герої

У надзвичайних ситуаціях кожна секунда має значення, а швидка допомога у LEGO City – це символ оперативності. Цей моноплан спроектований так, щоб доставляти постраждалих та поранених мініфігурок до міської лікарні максимально швидко. Жодні затори не зможуть стати перепоною на шляху до порятунку. Невеликий двомоторний білий моноплан "Швидкої допомоги" з ігрового набору LEGO City (60116) дозволить бригаді парамедиків суттєво заощадити час виїзду на виклик і, таким чином, врятувати чиєсь життя! Постраждалого, після надання невідкладної допомоги, вантажать на ношах у задній відсік салону, один із лікарів сідає за штурвал, а другий - стежить за станом потерпілого мотоцикліста по дорозі назад до амбулаторії.

Усередині літака є все необхідне обладнання для надання першої допомоги. Екіпаж парамедиків швидко та професійно надає невідкладну медичну допомогу, забезпечуючи найвищий рівень догляду. Літальний апарат швидкої допомоги здатний злетіти і приземлитися в найнезручніших місцях. Це означає, що пацієнтів можна евакуювати практично з будь-якої точки міста, де потрібна допомога терміново. Важливо, що немає місця, недоступного цьому моноплану.

Бригада парамедиків – справжні герої міста LEGO City. Вони працюють в екстремальних умовах, щоб урятувати життя. Один із лікарів сідає за штурвал і летить у небезпечне місце, тоді як другий бере на себе відповідальність за пацієнта. Це справжня співпраця та професіоналізм.

Про набір

Раритетний ігровий набір LEGO City Літак швидкої допомоги (60116) складається з 183 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 5 до 12 років.

Конструктор LEGO City (60116) надає можливість дітям зіграти у захоплюючі рольові ігри. Вони можуть збирати ноші, допомагати постраждалим, втілюючи справжніх героїв. Усі деталі цього набору спроектовані так, щоб створити реалістичну подорож швидкої допомоги. Гра зі швидкою допомогою навчає дітей піклуватися про інших та реагувати на надзвичайні ситуації. Цей ігровий набір розвиває чуйність, співчуття та важливі навички першої допомоги.

Швидка допомога LEGO City (60116) – чудовий подарунок для маленьких героїв, які мріють про порятунок життів. Цей конструктор дозволяє дітям увійти в роль парамедиків та почуватися справжніми героями.

Придбати ігровий набір LEGO City Літак швидкої допомоги (60116) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    12 лис, 2023
    Мій син отримав його на свій 6-й день народження, і з тих пір йому дуже подобається збирати його і грати. Задня і верхня частини літака відкриваються, так само як і передня частина, в яку можна посадити мініфігурку; ротори працюють дуже добре, так само як і колеса. Йому подобається робити так, щоб мотоцикл розбився, а потім завантажувати пацієнта на ноші та в хвостову частину літака. Все разом важить небагато, однак міцно тримається і дозволяє грати. Загалом, це чудовий набір і гарне доповнення до його зростаючої колекції Lego City.
    Достоинства:
    Щільний літак, не надто видовжений. Є спеціальні, вже готові деталі як ніс, щоб літак виглядав більш сучасно і точно. Пропеллери доволі довго обертаються, а колеса дозволяють котити літак по будь-якій поверхні. Багато частин відкриваютсья, щоб помістити пілота та пораненого.
    Недостатки:
    Наклейки, я віддаю перевагу друкованим елементам.
  • 5.0

    12 лис, 2023
    Літак - весела, міцна конструкція, з гарними авіаційними деталями, через що не виникає питань щодо того чи це дійсно літак і якій службі він належить. Мотоцикл є чудовим доповненням, оскільки ви можете уявити, що він розбився різними способами, і тепер потрібно врятувати гонщика. Мені подобається, як можна завантажити носилки на трап літака. Мініфігурки медиків добре деталізовані, і навіть наклейки з зображенням літака доречні. Хотілося б побачити отримати будівлю лікарні зі злітно-посадковою смугою.
    Достоинства:
    Літак з міцними крилами, кабіною, пропелерами і шасі. Одразу 2 мініфігурки медиків у фірмових костюмах. Історія з аварією на мотоциклі та порятунком водія.
    Недостатки:
    Тепер потрібна лікарня з місцем для літака.
  • 5.0

    2 лип, 2019
    Син дуже любить як конструктори "Лего", так і придумувати різні історії з машинками-літаками-пароплавами, так що цей літак йому, природно, сподобався відразу. Набір відмінний, головне, деталі добре прилягають і не відділяються при найактивнішої використанні, тому що літак тепер постійно "літає" по двору і видивляється, чи не потрібно рятувати кого.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари