>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

276 шт.
5 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Для відважних поліцейських немає різниці ловити злочинців на суші, в повітрі або на воді. На цей раз вибір припав саме на останній варіант – воду.

Що можна зібрати?

Конструктор ЛЕГО Сіті 60277 Поліцейський патрульний човен складається з 276 елементів, які відмінно між собою взаємодіють. З них ти зможеш зібрати величезний плаваючий катер, на якому є все – каюта капітана, сетемет, що стріляє, центр керування безпілотниками та багато іншого. І це ще крім крутого дизайну, з його бездоганними лініями, стильним забарвленням і великою кількістю цікавих дрібничок.

Вражає? Але це ще не все. Як щодо повного занурення під воду? За допомогою невеликого важеля ти зможеш випустити водолаза і підводний скутер, від яких не сховається жоден злодій.

Пам'ятай, що зловити шахраїв буде дуже не просто. У них є спритний підводний човен, та й акули вже тут як тут. Потраплять лиходії за ґрати чи втечуть з вкраденим золотом – вирішувати тільки тобі.

Батькам на замітку

Всі конструктори ЛЕГО проходять ретельну перевірку ще на етапі виробництва, тому кожна деталь повністю безпечна для дітей. Крім того, високоякісний пластик не боїться падінь, подряпин і інших неприємних факторів, а колір зберігає свою насиченість навіть після довгих років експлуатації.

Дитина може придумувати різні ігрові ситуації або ж відтворювати вже відомі сцени з мультсеріалу «ЛЕГО Сіті: пригоди» з набором LEGO City Поліцейський патрульний човен (60277). В обох випадках море радості та веселощів забезпечено. Також набір може стати відмінним доповненням інтер'єру дитячої кімнати.

А як щодо розвитку? Думаєте конструктори не приносять користі в цьому плані? Як би не так. Уже багатьма дослідженнями було доведено, що під час гри діти розвивають логіку, уяву, дрібну моторику рук, здатність концентруватися і навіть комунікативні навички. Непогано як для звичайної іграшки, чи не так?

Купити набір LEGO City Поліцейський патрульний човен (60277) можна в нашому інтернет-магазині.

Не дайте злочинцям втекти з награбованим та залишитись непокараними!

  • 5.0

    7 чер, 2021
    Збірка не важка, оскільки корпус є цільним. Мініфіги непогані, тому що це 3 поліцейських, один з яких має підводне спорядження, щоб він міг користуватися водним скутером. Тут також є два шахраї, один із підводним спорядженням. У наборі також фігура акули. Сам човен чудовий. У нього є посадочна площадка для безпілотника за капітанським кріслом, а під дроном - бриг, який може утримувати шахраїв! На човні є місце для скутера на спині, і ви можете запустити скутер, повернувши ручку. Він також має невеликий простір під ним, де знаходиться спусковий механізм, який я використовував для зберігання ластів та кисневих баків, коли вони перебувають на човні. Загалом чудовий набір, і я точно його рекомендую.
    Достоинства:
    Багато мініфіг як для такого набору, для них навіть передбачено спорядження. Акула з рухливими щелепами просто супер!
    Недостатки:
    Корабель цільний, що робить його простішим у збірці, але і трохи нуднішим через це.
  • 5.0

    7 чер, 2021
    Я граю з Лего вже понад 40 років і дуже вражений тим, як покращились набори за ці роки. Зараз мої сини дорослі, і спогади про їхню гру з їхніми Лего безцінні. Моєму онуку 7 років і він любить грати з Лего так само, як його батько та дядько, коли вони були його віку. Цей конкретний набір патрульних катерів поліції Lego City є особливим, оскільки поліцейський катер насправді плаває. Хоча Submarine & Scuba Scooter не поділяють цієї функції, він все ще любить, що може грати з цим набором у ванній або басейні. Нам обом подобається, що в цьому наборі є рухомі частини, як-от сітка, яка вистрілює з човна, та функція запуску скутера. У цей набір входить кілька окремих предметів, які служать для стимулювання його уяви. Ідеально підходить для гри на суші або на морі.
    Достоинства:
    Цікаві функції, тематичні мініфігурки та доволі велика збірка роблять цей набір справді дивовижним. Я приємно вражений кроком уперед, який зробили набори лего останнім часом.
    Недостатки:
    Можливо не доцільно було робити підводний човен червоний, він надто виділяється.
  • 5.0

    7 чер, 2021
    Мій 7-річний хлопчик зміг побудувати його самостійно, що для мене круто, бо у мене мало вільного часу. Він зробив це сам, не звертаючись за допомогою, тому цей набір Lego ідеально підходить для 7-річних дітей. На його побудову у нього пішло менше години, чому я дуже вражений. Крім того, цей поліцейський човен та акулу можна використовувати для гри у ванні, що є ще однією чудовою ідеєю. Він надзвичайно міцний і плаває на воді. Звичайно після цього ми його гарно сушимо. Мій син із задоволенням грається з цим набором Lego годинами, і я дуже рекомендую його. Дуже хороше співвідношення ціни та якості.
    Достоинства:
    Гарне поєднання кольорів - синій та червоний завжди безпрограшний варіант. До того ж дітям подобається, коли щось таке яскраве. Корабель доволі великий, але нам все ж найбільше сподобалась акула.
    Недостатки:
    Трохи дорого по ціні.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари