>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

244 шт.
4 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
5+
0 шт.
4.5

Опис

Захопливі погоні, круті автомобілі, блискавичні мотоцикли, небезпечні злочинці – все це звичайні будні відважних поліцейських. Хочеш стати одним з них? Тоді мерщій відкривай коробку конструктора LEGO City 60276 Поліцейська машина для перевезення в'язнів і починай діяти.


Поліцейські VS злочинці

Спочатку тобі доведеться зібрати круту поліцейську вантажівку для перевезення злочинців. Пам'ятай, що лиходії, які сидять у вантажівці, дуже хитрі та підступні, тому захочуть втекти. Для цього у них є вірні друзі та прокачаний евакуатор, для якого не складе проблем вкрасти камеру прямо з вантажівки. На щастя, у тебе буде жвавий мотоцикл, на якому можна швидко наздогнати та зловити негідників, що втекли.

Тільки уяви, скільки цікавих ігрових ситуацій можна придумати з таким конструктором ЛЕГО 60276. Обігруй вже відомі сцени з популярного мультсеріалу «ЛЕГО Сіті: пригоди», вигадуй власні історії або просто розмісти набір у себе в кімнаті на найвиднішому місці – роби все, що забажаєш.


Для батьків

Набір ЛЕГО City Поліцейська машина для перевезення в'язнів складається з 244 деталей, які відмінно між собою взаємодіють і не можуть нашкодити малюкові. Вони зроблені з високоякісного пластику, тому не бояться падінь, подряпин, скручувань та інших неприємних факторів. Разом з тим, в коробці дитина знайде покрокову інструкцію, яка значно полегшить перше знайомство з конструктором.

Чи знали ви, що регулярна гра з ЛЕГО позитивно впливає на розвиток малюка? Так-так, цей факт був неодноразово доведений багатьма дослідженнями. Логічне мислення, дрібна моторика рук, уява, концентрація - це лише мала частина тих якостей, які прокачуються з кожною грою. ЛЕГО Сіті Поліцейська машина для перевезення в'язнів (60276) – це відмінний варіант поєднати приємне з корисним.

 

  • 5.0

    1 сер, 2021
    Хорошая сборка и действительно красивые фигурки. Обожаю, когда минифигурки имеют запоминающиеся лица. Вот как здесь, смотришь на преступника и сразу понимаешь, что он не котиков едет гладить. Мне также нравится особенность системы клетки с защелкиванием и пружиной. Один из шансов бандита на побег. Инструкции как всегда понятны, а готовый набор можно запросто интегрировать в лего город.
    Достоинства:
    Крутые минифиги, сразу понятно кто есть кто. Плюс, это сбалансировано: 2 плохих парня и 2 копа. 3 разных транспортных средства.
    Недостатки:
    Мотоцикл немного неустойчив.
  • 5.0

    7 чер, 2021
    Моєму синові 5 років, і зараз він справді починає любити набори Lego. Тож цей для нього був ідеальним. Син зміг легко слідувати інструкціям, але з певною моєю допомогою. Він зміг посадити поганого хлопця в задню частину вантажівки і гордився цим. Він любить поліцейських і грабіжників, тому йому сподобалося виготовляти одного з лего, з яким він міг потім довго грати. Це чудовий набір. Три різні типи транспортних засобів, які можна будувати, а потім грати в копів, затримуючи поганих хлопців. Якщо ваша дитина любить Лего, то це чудовий набір.
    Достоинства:
    Легендарні фігурки одні з моїх улюблених деталей набору, а сину сподобався сам транспортер. Але нам обом сподобалось запускати мотоцикл з одного кінця кімнати в інший.
    Недостатки:
    Не вистачає якоїсь яскравої деталі: тварини, зброї або ще чогось.
  • 5.0

    7 чер, 2021
    Я отримав цю поліцейську машину для в’язнів як подарунок, і я вважаю, що він не міг бути ідеальнішим для мого 7-річного віку. Я люблю Лего, а коли справа доходить до побудови цих наборів, то я стаю неймовірно щасливий. Для мене це так весело, бо це не простий комплект, а транспортний поліцейський автомобіль для ув’язнених з трьома різними предметами для будівництва. Мені сподобалось, наскільки реалістичним є транспортер. За рахунок 3 мініфігурок, я можу грати зі своєю сестрою та братом.
    Достоинства:
    Дуже детальний набір з безліччю можливих сценаріїв. 3 мініфігурки роблять його ще кращим. Дуже задоволений!
    Недостатки:
    Певне, я б додав до набору ще тварин, хоча б песиків.
    • 1 сер, 2021
      Почему 3 минифигурки, если их 4? Скорее всего опечатка.
  • 5.0

    21 лют, 2021
    Я подарила этот набор своему ребенку на Рождество, но время написать отзыв появилось только сейчас. В любом случае, лучше поздно, чем никогда. Здесь много интересных деталей, что еще и учитывая тематику полиции подойдет любому мальчишке. В комплекте есть даже динамит и наручники, а в машину можно запросто запихнуть плохих парней! Мне нравится наблюдать, как он использует свое воображение для воссоздания сцен и взаимодействия с персонажами.
    Достоинства:
    Крутой набор для ребенка, много возможностей для его игры. Он очень детализирован с маленькими наручниками, чтобы ловить плохих парней, и маленькими мотоциклетными шлемами, и кнопкой выброса на автозаке.
    Недостатки:
    Детям постарше будет не так интересно.
  • 5.0

    21 лют, 2021
    Я купил этот набор для моего 7-летнего сына и он отлично ему подошел. Ему было так весело собирать, потому что это не просто один набор для сборки, этот полицейский транспорт для заключенных с 3 разными предметами. Ему нравится, насколько реалистичен транспортёр для заключенных, как его можно взорвать. Это позволяет ему не только собрать конструктор, но и поиграть с ним. Остальные сборки мне чуть банальные, но все же имеют право на существование.
    Достоинства:
    Функция взрыва транспортера. Красная машинка подходит к дорожным плитам 2021 года. Черный мотоцикл хорошо, потому что в большинстве случаев мы получаем белые.
    Недостатки:
    Чуть банальная тема с полицией.
  • 2.0

    21 лют, 2021
    Не понимаю логики лего. Неужели кто-то действительно покупает все эти наборы, связанные с полицией и пожаркой. Тем более, что они все сделаны под копирку: воры, полиция, машина, мотоцикл, кража чего-то. Если повезет, то докинут еще собаку. Даже если судить по серии, то в каком городе нужно десяток полицейских участков.
    Достоинства:
    Набор сам по себе неплохой, если бы он был такой единственный, было бы ок.
    Недостатки:
    Постоянно одна и та же надоевшая полиция. В наборе абсолютно ничего нового или интересного.
    • 1 сер, 2021
      Зачем вы тогда его покупаете? Благо, в серии ведь есть достаточно наборов, чтобы каждый подобрал что-то себе.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари