>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

212 шт.
4 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Ігровий набір ЛЕГО Police Helicopter Chase з поліцейським вертольотом для справжніх супергероїв!

Опис конструктора

Дітям, захопленим рольовими іграми, дуже сподобається ігровий набір LEGO City Police Helicopter Chase (60243) з поліцейським вертольотом і працює магнітним ланцюжком. Молоді правоохоронці можуть приєднатися до героя LEGO City Сему Грізельду в його спробі захистити місто від шахрая Снейк Раттлера! З ігровою втечею вантажівки, мотоцикла і поліцейським, сцена виходить насичена пригодами!

У коробці ви знайдете інструкції по збірці іграшки LEGO City. Також ваша дитина може стрибати онлайн, якщо завантажити Instructions PLUS, додаток LEGO Life для ваших інтернет пристроїв. Це інтерактивна програма з будівництва, з дивовижними ефектами наближення й обертовими інструментами перегляду. Вони перетворять початківців любителів ЛЕГО в справжніх професіоналів.

Реалістичні рольові пригоди з моделлю LEGO 60243 забезпечують захоплюючий досвід складання та ігри з улюбленими персонажами, які зображують справжню міське життя у веселій і творчій формі.

Особливості гри з ЛЕГО 60243

У цьому мульти транспортному наборі є іграшковий вертоліт з потужним магнітом для підйому магнітних предметів, в тому числі і шахрая! Крута іграшка дуже сподобається дітям, які люблять захоплюючі автомобільні перегони.

Головні герої цієї моделі LEGO City:

  • Сем Гризельдой
  • водій квадроцикла
  • шахрай Снейк Раттлера і його спільник

А також іграшковий вертоліт з вантажопідйомним магнітом, вантажівка і мотоцикл.

Міні-злочинці можуть підняти та транспортувати шахрая, прикріпивши магніт вертольота до вкраденого сейфу на задній частині вантажівки. У вертольоті також є місце для всіх 4 мініфігурок.

Шукаєте оригінальну іграшку для п'ятирічної дитини та старше? Цей набір стане відмінним подарунком як для хлопчиків так і для дівчаток, які люблять насичену рольову гру. Потрібні тільки самі базові навички по збірці ЛЕГО.

Вертоліт Сема Гризельда в зібраному вигляді має розміри: 11 см у висоту, 30 см в довжину і 26 см в ширину, в той час як вантажівка для втечі Снейк Раттлера 5 см у висоту, 10 см в довжину і 5 см в ширину.

Купівля ЛЕГО Police Helicopter Chase

Конструктор спроєктований відповідно до найвищих галузевих стандартів, щоб гарантувати, безпеку гри вашої дитини. Якість LEGO, зарекомендувало себе з 1958 року, з дня заснування бренду. Наш магазин пропонує тільки оригінальні набори за доступними цінами від прямого дистриб'ютора ЛЕГО в Україні.

 

  • 5.0

    4 жов, 2020
    Покупал конструктор LEGO City Погоня на полицейском вертолёте на подарок сыну, когда ему исполнилось 5 лет. Этот набор ребенок сразу оценил по достоинству, часа 3 тишины и спокойствия пока его собирал) Машинок в наборе несколько, вертолет по размерам приличный. Все смотрится красиво, яркое оформление деталей порадовало. Для моторики и развития фантазии отличный вариант. Ну и можно потом еще докупать комплекты из этой же серии. К тому же видно, что ребенок заинтересован игрой и каждый день возвращается к этому комплекту.
    Достоинства:
    Хорошее качество изготовления деталей. Достаточное количество моделек в наборе. Доступная стоимость.
    Недостатки:
    В наборе имеются отдельные маленькие детали, которые быстро затерялись в процессе игры. А еще есть опасение по поводу пробы этих деталей на вкус - ребенок может запросто проглотить.
    • 16 лис, 2020
      Ох, да, в этой серии вертолетов хватает. Если сыну понравится, то будет из чего выбрать. Советую посмотреться к пожарному.
  • 5.0

    20 кві, 2020
    Набор просто замечательный! Качество супер! Ребенок очень рад. Сыну 4 года, собирать помогала, играет с большим удовольствием. Здорово, что можно примерить разные роли, играть как за бандитов, так и за полицейских. Очень интересно! Доставка быстрая! Спасибо большое! Однозначно будем покупать тут ещё!
  • 5.0

    13 січ, 2020
    LEGO City Погоня на поліцейському вертольоті має вертоліт, дві машинки, мотоцикл, чотири міні фігурки , алмази. Дуже сподобалось, що у наборі присутні такі дрібнички як алмази, наручники, відмичка. Навіть, сейф точна копія справжнього. Я б ще додала фігурку поліцейскої собаки. Ваші діти із задоволенням випробують мебе у ролі шахраїв та поліцейського. І, хто знає, чим закінчаться перегони?
    • 16 лис, 2020
      Оскільки сину більше подобається грати за поліцейських, тому ігри закінчуються однаково - злочинці за гратами. Але я повністю згодна, з цим набором можна багато чого вигадати.
  • 5.0

    10 січ, 2020
    Уговорил родителей на покупку набора "Погоня на полицейском вертолёте" от LEGO City и не разочаровался. В комплект входит: полицейские вертолет и квадроцикл, машина ювелирного магазина, мотоцикл, ну и сами герои в количестве 4 штук. Все это мне с друзьями позволяет разыгрывать сцену погони за воришками, по очереди примеряя на себя разные роли. Все подвижные части двигаются без затруднений.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари