>
Під замовлення
17999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

610 шт.
3 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
6+
9 шт.
4.7

Опис

Набір LEGO 60051 - це, мабуть, мрія не тільки дитини, але і дорослого! Великий красивий білий електропоїзд дійсно може рухатися за допомогою радіоуправління, завдяки інтегрованим в набір пристроям LEGO Power Functions - інфрачервоному пульту управління з режимами швидкості, електричному 9V-мотору для обертання коліс, інфрачервоному порту для зв'язку з поїздом і батарейному відсіку. Сам чудо-поїзд складається з трьох вагонів, в двох з яких розташовані кабіни машиніста. Залізнична овальна колія оздоблена автомобільним переїздом, а поруч з ним розташована станція з інформаційним стендом і пасажирами, що чекають на електропоїзд. Незважаючи на велику кількість електричних компонентів, мініфігурок в наборі всього три - машиніст і двоє пасажирів. Але це не біда - якщо у вас є інші набори ЛЕГО, ви з легкістю можете посадити в експрес свої старі мініфігурки!

Увага! Для роботи конструктора LEGO 60051 необхідні батарейки - 9 шт типу ААА (не входять в комплект).

  • 4.0

    4 бер, 2020
    Хороший, но прошлого поколения был более реалистичный:)
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Зато этот совершеннее и ярче. Лего не стоит не место. Врядли какой-то бренд выпускает столько же новинок.
  • 5.0

    18 лис, 2018
    Це подарунок на день народження, молодшому братику вже дуже хотів,щоб у нього було два потяги, купили два, але поки вони надійно заховані і чекають своєї години, дитячої фантазії думаю буде де розвернутися і кілька днів він буде зайнятий, спочатку збором конструктора, а потім і грою. я дуже рада,що придбала обидва поїзди за адекватною ціною, а за якістю Лего зроду не підводило.
  • 5.0

    16 бер, 2018
    Купили этот набор нашей 5 летней дочке, она в восторге. Поезд выглядит довольно большим и очень реалистично у него достаточно места для мини фигурок. Поезд легко маневрирует по рельсам, с рельс не сходит даже при высокой скорости. Набор собирается по инструкции, довольно просто 5-ти летний ребенок справился самостоятельно, никаких трудностей не было. Пульт управления и состав работают за счет 9 батареек типа ААА, которые в комплект не входят. Поэтому об этом следует позаботиться заранее, чтобы не расстроить ребенка.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари