>
Под заказ
4999 грн
Цена указана на момент последней продажи.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Добавить в список желаний Добавить в список желаний

По Киеву курьером: бесплатно (100% предоплата)

По Киеву почтой: бесплатно (100% предоплата)

По Украине: бесплатно (100% предоплата)

Наложенный платёж: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

При условии предоплаты отправка и доставка данного набора осуществляется бесплатно.

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

670 шт.
6 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Описание

В наборе LEGO 60103 City "Авиашоу в аэропорту" Вы найдете удивительный тандем образцов техники двух эпох - начала ХХ и ХХI веков. Пока пара пилотов в кожаных лётных шлемах с наглазниками готовит старинный, но очень ухоженный и модернизированный аэроплан оранжевого цвета к показательному полету, в небе стремительными красными молниями проносится звено современных спортивных турбинных самолетов ЛЕГО Сити, пилоты которых сидят в закрытых кабинах, а не на открытом ветру и управляют своими мощными машинами посредством электрического табло и штурвалом, а не простыми рычагами. Тем не менее, аэроплану есть что показать восторженным зрителям - в запасе у его команды есть ошеломляющие трюки! В наборе ЛЕГО 60103 помимо 6 минифигурок есть ангар, машина - топливозаправщик и необходимые аксессуары для ремонта самолетов. 

  • 5.0

    18 Июн, 2019
    Дитина в захваті... Ні, ми з ним в захваті! Якщо Кольку подобаються сучасні, реактивні літаки, то я просто без розуму від біплана. Втім, син із задоволенням збирає всі представлені моделі і ангар. Виходило не відразу, спочатку, доводилося допомагати, але тепер справляється сам. Моторні навички помітно покращилися, а для чого ж ще потрібні такі іграшки, якщо не для розвитку дитини. Шикарний набір, рекомендую.
  • 5.0

    18 Июн, 2019
    У мене син загорівся таким набором після перегляду ролика на youtube. У нього вже є кілька наборів з серії Lego City. Конструктор дійсно якісний, коштує своїх грошей, з цього ми з чоловіком вирішили не відмовляти синочкові. На сайті Дочки-Синочки мене привернула знижка, з цього не довго думаючи своє замовлення я зробила тут. Конструктор доставили швидко, в повному порядку. Набір виявився навіть краще, ніж на картинці. Він продуманий до дрібниць, в наборі багато дрібних цікавих деталей. Головне, що син був дуже радий і тепер у нього своє міні місто.
  • 5.0

    15 Июн, 2019
    Лего Авиашоу 60103 шукали синові 11 років. Спочатку вибирали по каталогам лего, приблизно знали, що беремо. Кілька невеликих багатофункціональних предметів. Дитина зібрала їх сама швидко, відразу почала грати разом з 5-річною сестрою. Деталі скріплюються добре, навіть при "приземленні" на ліжко не розвалюються. У новорічну ніч дітей було не відтягнути від цього захоплюючого заняття. Залишилися задоволені всі і діти і дорослі.
  • 5.0

    10 Янв, 2019
    Набір LEGO City Авіашоу в аеропорту - неперевершаний набір. Якість лего завжди на висоті. але для моєї дитини, цей набір став улюбленішим. Ангар, літаки, маленькі чоловічки захоплюють увагу дітей. Вже більше тижня, а це багато для мого сина, він не полишає гру. Носиться з літаками по квартирі. Дякую лего, що мій малюк не сидить годинами за комп'ютером, а розвиваться граючись.

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары