>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

42 шт.
1 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
5+
0 шт.
3.5

Опис

Глибоко в синьому океані шукає скарби із затонулих в давнину кораблів хоробрий акванавт. На його оснащенні - гідроскафандр з кисневим балоном і міцним шоломом, два гарпуна і невеликий підводний скутер із захопленнями. Але не тільки відважний підводний моряк шукає коштовності - їх давно стереже червоний спрут, що стискає в своїх жахливих щупальцях діаманти! Чи зможе акванавт не тільки заволодіти скарбами, загарпунив морського монстра, а й дістатися на поверхню водної гладі?

  • 3.0

    22 жов, 2020
    Брав набір для сина. Можливо, мені важко судити, оскільки я звик до більш великих конструкторів, хоча б той же Фіат 500, але цей мене взагалі не вразив. Можливо проблема в тому, що лего навіть навіть не дали зібрати спрута. Набір взагалі можно вважати полібегом. Так, ідея цікава, але надто просто реалізована. Навіть підводний апарат збирається ну наадто просто. Єдине, за що прям можу похвалити - мініфігурка, реально прикольна. Не дивлячись на це, сину набір сподобався. Тому лише за це 3 бали.
    Достоинства:
    Цікава мініфігурка та сама задумка.
    Недостатки:
    По-суті, в конструкторі потрібно зібрати лише апарат.
  • 4.0

    22 жов, 2020
    Набор по себе маленький, брал дочке на 6 лет как первый конструктор лего. Она в восторге от всего такого морского, поэтому этот подошёл идеально. Мое мнение – набор вытащил осьминог, без него был бы обычный полибэг. Хотелось бы конечно, чтоб он тоже собирался, а не был уже готовой фигуркой. Есть минифигурка дайвера. Также из интересного – водоросли, брильянтики. Подводный апарат собирается не сложно, как раз для ребенка. Судя по всему, дайвер приплыл за сокровищами осьминога. Впринцыпе, неплохо.
    Достоинства:
    Хорошо сделана фигурка дайвера. Водоросли. Интересная идея.
    Недостатки:
    Осьминог цельный, только глаза ставятся. Хотелось бы, чтоб набор все же был побольше.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари