>
Уточнити наявність у постачальника
56799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 016 шт.
27 шт.
58.5 × 19 × 49 cm
14+
0 шт.
5.0

Опис

Один з найбільших наборів в історії LEGO і найбільший набір легендарної лінійки LEGO Star Wars на даний момент вже готовий вразити вас своїми розмірами і кількістю деталей! Не дивно, що наймасштабнішим набором серії стала саме бойова станція «Зірка Смерті», яка і в легендарній сазі Джорджа Лукаса була найбільшим кораблем статусу "суперзброя" в Галактичної Імперії і Галактиці в цілому. Набір LEGO 75159 Star Wars - це перевипуск набору LEGO 10188 Зоряні війни "Зірка смерті" 2008 року випуску. Від своєї попередниці нинішня "Зірка Смерті" успадкувала ідентичні форми і інтер'єр, збільшилася лише кількість деталей і кубиків. У наборі Лего 75159 ви знайдете безліч мініфігурок саги - декількох роботів-дроїдів, Палпатіна, імператора Дарта Вейдера, Хана Соло, Люка Скайуокера, Чубакка, Гранда Моффа, Обі-Вана Кенобі, принцесу Лею, солдат Імперської гвардії в червоних сутанах, білосніжних клонів-штурмовиків і технічний персонал "Зірки" в строгій чорній уніформі. Відмінна деталізація торкнулася і інтер'єру "Зірки" - практично всі рівні цього мега-космолету відповідають реальному прототипу. Тут є бойові розрахунки знарядь, диспетчерський пункт, тронний зал Імператора Палпатіна, відсік для лазерної гармати із змінними кутами поворотів і нахилу, катівня, кімната нарад, арсенал штурмовиків, ущільнювач сміття (в якому ховається Хан Соло з супутниками) і численні допоміжні механізми.

  • 5.0

    19 бер, 2018
    Этот набор бомбезный 4000 деталей куча минифигурок каждую часть можно осмотреть классная детализация то что нужно настоящему фанату звездных войн для полного счастья.))))))
    • 6 жов, 2020
      ОГО! Вам не жалко было платить столько? Я конечно люблю лего, но не настолько...

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари