>
Під замовлення
2198 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

292 шт.
2 шт.
26 × 6 × 19 cm
8+
0 шт.

Опис

Фанатам серії Legends Of Chima та всім любителям конструктора LEGO хочемо показати набір, який був випущений у 2014 році. Його назва Павуковий мисливець Спарратуса (70130). Він нам розповість про гонитву за лідером клану Горил — Горзаном. А женеться за ним великий робот, яким керує воїн клану Павуків.

Розглянемо ближче бойового робота. Бойовий павук вражає своїми розмірами. Посередині є місце, у яке сідає Спарратус і веде управління роботом за спеціальним пультом. Свою зброю він може закріпити у задній частині павука. Кожна з восьми лапок має заточені вістря і може згинатися у декількох місцях завдяки продуманій конструкції. Спереду робота є нехай і невеликі, але гострі й рухливі ікла. Поруч з ними розташована пара червоних фар, якими робот користується у нічний час.

Інтерактивний функціонал

У робота є кілька функціональних особливостей. Перша особливість — це можливість управляти двома передніми лапками за допомогою задньої ручки. Ці швидкі лапки зможуть завдати великої шкоди ворогу або руйнувати будівлі на своєму шляху. За допомогою них же можна імітувати ходьбу або біг робота-павука, якщо крутити ручку з помірною силою.Друга інтерактивна деталь представлена ​​рухомим черевцем, яке знаходиться позаду. В основі черевця є пускова установка з двома ракетами, якими можна стріляти, попередньо наводячись механізмом у черевці. Ракети запускаються дуже легко, Вам не доведеться бити по них пальцями, щоб вони вилетіли. Достатньо просто натиснути на них і вони полетять вражати ціль.

Додаткові споруди

Також у наборі є невелика споруда, яка дозволить доповнити історію і додати більше варіацій сюжету. Вона представлена ​​шматком землі, на якій можна угледіти павутина. По ній лазить маленький червоний павучок. А поруч на підставці лежить синій кристал Чі.

Дві мініфігурки та унікальна зброя

У наборі, звичайно ж, є мініфігурки Горзана і Спарратуса, які чудово озброєні. Лідер фракції Горил одягнений у сіру броню з кристалом і бойовим шоломом. У його руках улюблена зброя — потужний бананомет. Воїн клану Павуків одягнений у звичайну коричневу броню та може озброїтися бойовим списом і небезпечною сокирою, ім'я якої Веборакс. Ця сокира заслужила своє ім'я не просто так. Її леза просякнуті отрутою, яка паралізує будь-кого, хто посміє доторкнутися до нього. Навіть воїни павуки не застраховані від цього ефекту, як одного разу дізнався про це Спарратус, коли випадково підняв сокиру не з того кінця.

Зберіть бойового робота і пустіться в погоню за лідером Горил. Чи зможе він втекти від вас?

Замовити набір Павуковий мисливець Спарратуса (70130) можна в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари