>
Уточнити наявність у постачальника
12999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

840 шт.
6 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
9+
0 шт.
4.7

Опис

Кожному справжньому лиходієві належить крута штаб-квартира. Ось і в Монстрокса з Джестро вона є. Однак вони пішли далі середньостатистичних лиходіїв, зробивши її пересувною. Зберіть це диво техніки в наборі LEGO "Штаб Джестро" і не забудьте звільнити викрадену Аву Прентіс із нього. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70352 був випущений в рамках серії LEGO Nexo Knights. Він містить 840 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Nexo Knights створена за мотивами однойменного мультсеріалу. У ньому показуються пригоди п'ятірки лицарів, які захищають своє королівство - Найтонію. Набори серії пропонують стати з ними пліч-о-пліч, щоб захистити фантастичний світ і ближче познайомиться з його жителями. 

Мешканці штаб-квартири і ті, хто нападає на неї

Набір ЛЕГО 70352 містить велику кількість мініфігурок - 7 штук, серед яких як герої, так і лиходії:

  • Ланс Річмонд - лицар із багатої родини. На ньому сірі обладунки з окремою деталлю наплічників і біло-помаранчевого шолома;
  • Мейсі Хальберт - принцеса Найтонії, яка обрала шлях лицаря. Вона також одягнена в броню, проте з поєднанням бордового та сірого. Також присутня деталь наплічників і червоно-помаранчевого шолома;
  • Ава Прентіс - учениця лицарів, яка в цьому наборі викрадена. Оскільки вона ще не закінчила навчання, то одягнена не в обладунки, а в бузковий костюм;
  • Джестро - блазень, який вирішив прислужувати Монстроксу. Його мініфігурка відображає зовнішній вигляд блазня, коли в нього влучила блискавка. На ньому жовто-фіолетове порване вбрання блазня з черепами, блазнівський капелюх і порваний чорний плащ;
  • Кам'яний солдат - воїн армії кам'яних монстрів. На ньому відсутній одяг, демонструючи його накачані м'язи. Лише на голові шолом із фіолетового каменю;
  • Горгулья - член повітряної армії Монстрокса. Це літаючий противник з фіолетово-сірим тілом, фіолетовими кам'яними крилами та шоломом, як у солдата;
  • Брікстер - невеликий кам'яний монстр. Він прямокутної форми, зі злими жовтими очима, відкритим зубастим ротом і мечем у руці.

У наборі також присутній Монстрокс у вигляді злої чорної хмари з блискавками. Він ширяє над штаб-квартирою за допомогою прозорої деталі. Такий варіант відображення Монстрокса є екслюзивним. 

Пересувна штаб-квартира

Головною збіркою цього набору є великий транспортний засіб, у мультсеріалі створений Роберто Арнольді. У комплекті ж Вам належить зайняти роль скульптора і зібрати машину з сірих і фіолетових деталей. Вона складається з трьох окремих модулів: капелюха, передньої і задньої частини. З'єднуючись разом, вони створюють повну машину, однак і окремо мають цікаві деталі. На капелюсі розміщено 2 підпружинених шутери, передня частина також може стріляти, ззаду розташована клітка з полоненою Авою. Ба більше, із задніх воріт може виїжджати кам'яна машина, а також є човен. Розміри штаб-квартири сягають 18 сантиметрів заввишки, 31 завдовжки і 21 завширшки. 

В арсеналі лицарів є невелика чотириколісна машина з сірим буром спереду. На ній достатньо місця для того, щоб розмістити мініфігурку. Перевага не на їхньому боці, тому варто розглянути варіант із тихим звільненням Ави.


 

Гігантська фортеця на колесах, якою володіє Джестро, не найкращий варіант для відвідування, проте в наборі ЛЕГО "Штаб Джестро" інших варіантів немає, адже необхідно врятувати викрадену дівчинку Аву. Дійте швидко і не шкодуйте ворогів. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    5 жов, 2023
    Цей набір великий і може здатися що він підходить як перший набір серії. Однак я все ж не радив би брати його початківцям. Він доволі складний, починаючи зі збірки і закінчуючи використовуваними функціями. Ніхто не обманув сказавши що набір справді великий і має багато можливостей для гри. Частину штабу можна від'єднати, а маленькі транспортні засоби сховані всередині. Який утримує клітку також рухомий і це особливо круто коли штаб рухається. Всередині легко вміщається мініфігурка Ави що в принципі є головною метою набору врятувати дівчинку з полону. Проте для мене такі великі набори мають бути більше збалансовані. Що я маю на увазі? Те що якщо ви вирішите розіграти порятунок то виявиться, що у лицарів замало деталей. Так вони мають свої обладунки та навіть невелику машину, однак порівняйте цей штаб і їх машину. Це ще одна з причин, чому я не радив би брати його як перший набір - варто все ж мати більше лицарів та їх транспортних засобів.
    Достоинства:
    Дизайнери компанії Lego гарно попрацювали над цим штабом. Він має приємну комбінацію кольорів та його цікаво досліджувати. Так сказати на борту достатньо місця для всього екіпажу. Техніки складання непрості, що особисто для мене стало плюсом - можна повчитися. Мініфігурки один в один схожі на своїх героїв.
    Недостатки:
    Набір не підійде як перший - він заскладний по технікам збірки та функціям. Сторона лицарів однозначно програє, не зважаючи на їх потенційні вміння.
  • 5.0

    5 жов, 2023
    Син познайомився з мультфільмом приблизно рік тому, однак досі не мав наборів через їх рідкісність. Нарешті йому виповнювалось 10 років і ми вирішили обрати комплект саме з цієї серії. І, напевно, чогось більш масштабного немає, тому ми зупинились на цьому пересувному штабі. Син зрозуміло був у захваті і одразу почав складати. Збірка зайняла приблизно дні 2 і це був час, коли він захоплено підбігав і показував, що встиг з’єднати. Готова машина велика - понад 30 сантиметрів у довжину. Різні її деталі можна обертати, підіймати, опускати, роз’єднувати і так далі. Також на ній є місце для мініфігурок та додаткових засобів пересування. Лицарям трішки менше пощастило - у них лише одна машина, однак вона самі мініфігурки найкращі. Мають кольорові обладунки, щити, все як потрібно. Зайве казати, що я рекомендую цей набір, якщо маєте змогу.
    Достоинства:
    Збірка розділена на 6 пакетиків, тому принаймні перший раз складати та шукати деталі доволі просто. Навіть такі деталі як молот або щит є збірними. Штаб великий і одразу видно, що підступний. Найбільше сподобались мініфігурки Джестро - ніби у нього вдарила блискавка і лицарів у їх обладунках.
    Недостатки:
    В деяких моментах збірка складна і вимагає багато деталей під час кроку, як наприклад, колеса.
  • 5.0

    5 жов, 2023
    Цей набір абсолютно приголомшливий (а приголомшливий - це моє улюблене слово). Мені подобається, що він розбірний, що він має багато функцій, які хочеться спробувати кожного разу, коли граєшся з ним, і що він міцний. Клітка - цікава ідея і такого підходу до утримування в’язнів я ще не бачив у конструкторі ЛЕГО. Мініфігурок також багато, при чому з обох сторін. З іншого боку, ціна…я не хочу говорити про неї занадто багато, оскільки набір знятий з виробництва, але на мою думку вона все ж завищена.
    Достоинства:
    Набір масивний, з можливостями розділяти та налаштовувати окремі частини. Ідеально, що у набір доданий Джестро, хоча і у формі збірної хмари. Окрім штабу, злодії мають маленький квадроцикл та човен, а лицарі машину. Фігурки рідкісні та гарно відтворюють своїх персонажів.
    Недостатки:
    Прикро, однак все ж зазначу ціну як недолік.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари