>
Під замовлення
2999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

141 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

В наборі ЛЕГО 60164 рятувальний гідроплан завжди готовий вилетіти в будь-яку погоду для того, щоб врятувати людей ЛЕГО Сіті. Гарний літак в біло - помаранчевому розфарбовуванні управляється вмілим пілотом, має два вертикальних гвинта і два поплавця замість звичних коліс шасі. Також у наборі LEGO 60164 City "Рятувальний літак берегової охорони" також є скутер рятувальника, який поміщається в салон літака і моряк, який, сидячи в рятувальній шлюпці, махає літаку у небі знизу догори червоним маяком.

  • 5.0

    20 гру, 2018
    LEGO City Рятувальний літак берігової охорони син обрав для себе сам.Яскраве оформлення одрзу ж привернуло увагу. Ціна мене влаштувала. Меньш ніж за годину син зібрав набір. Придумав історію і ми почали грати.Врятували усіх. Беремо із собою набір на вулицю і граються всі. Дякую лего за якість, за небутні моменти для дітлахів. Думаю це не останій наш набір лего.

Рекомендуємо подивитися ці товари