>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

378 шт.
2 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Ви щось чули про червоний діамант джунглів LEGO City? Саме час вирушити у дикі джунглі на пошуки рідкісного дорогоцінного каменю, захованого кілька століть тому. Швидше заводьте потужний двигун напівгусеничної вантажівки. Сідайте за кермо швидкого квадроцикла і виїжджайте негайно назустріч пригод.

Після ретельних пошуків ви знайдете таємничий храм у густих чагарниках друнглів. Ймовірно, в таємне сховище серед джунглів не так просто потрапити, адже всі древні пам'ятки завжди оточені пастками та загадками. Але будьте дуже обережні, довкола багато різних отруйних комах і навіть небезпечних рослин. Тссс, чули шерех? Подивіться, це чорна пантера… Що ж робити?! О так, у дослідників є гомілка індички, можливо, вона здатна відволікти пантеру. Киньте ласощі на протилежний бік від вас, щоб відволікти пантеру. Прикріпіть міцний ланцюг від вантажівки до храму та стартуйте на повній потужності. Це єдиний спосіб отримати червоний алмаз. Далі все залежить від вас, відчуйте себе справжніми героями.

Про набір

Ігровий набір LEGO City Місія "Дослідження джунглів" (60159) складається з 378 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок та однієї ігрової фігури пантери, різні аксесуари. Також в набір входить покрокова інструкція зі складання та лист спеціальних тематичних наклейок.

Дотримуючись інструкції, ви можете зібрати два механізовані транспортні засоби - напівгусеничну вантажівку Half Track і квадроцикл, а також древній храм з дорогоцінним алмазом.

Вантажівка та квадроцикл для досліджень диких джунглів

Вантажівка-пікап Half Track 4х4 складається з двох передніх коліс та подвійною гусеничною системою замість звичних задніх коліс. Така установка вантажівки, що рухається, дозволяє без проблем проїхати по будь-якій важко прохідній місцевості. Одномісна кабіна з кермом закрита синім лобовим склом. Дах, що знімається дозволяє розмістити за кермом мініфігурку. З обох боків кабіни розміщені дзеркала заднього виду, а по центру прозорі фари, ззаду червоні. На даху кабіни розташовані чотири жовті прожектори. На корпусі вантажівки прикріплено ланцюг-трос, для можливих буксирних маніпуляцій. На даху всюдихода ви помітите логотип організації дослідників "Місто джунглів" із зображенням леопарда, що виглядає з-за листя дерев.

Одномісний квадроцикл-баггі перевозить ящик з необхідним обладнанням дослідників, у тому числі камеру, металошукач, а також сковороду, гомілка індички і навіть мачете.

Кам'яна скарбниця

Залишки кам'яної будівлі заросли травою, усередині міститься рідкісний алмаз, але при спробі дістати дорогоцінний камінь спрацює пастка і на вас вистрибне отруйний червоний павук. Ігровий механізм-пастка сподобається кожному молодому досліднику віком від 6 до 12 років. Будівля розміщена на спеціальній ЛЕГО пластині розміром 8х8 см.

Мініфігурки

У наборі представлені дві мініфігурки дослідників джунглів - жінка та чоловік. Жінка має два вирази обличчя: приємне з легкою посмішкою та злякане з невпевненим прикусом губ та краплями поту на щоках. Альтернативне схвильоване обличчя героїні відмінно підходить для спілкування з пантерою в процесі відволікання гомілки індички. Чоловік дослідник без альтернативного переляканого виразу обличчя вселяє спокій. Легка посмішка, щетина та невелика подряпина на правій щоці додає образу мужності. Ігрова фігура пантери має рухливі задні лапи, що дозволяє їй ставати на них, а її голова може нахилятися вгору та вниз.

Вигадуйте захоплюючі сценарії для гри, комбінуйте ігрові набори ЛЕГО Сіті, присвячені дослідженням дикої природи і насолоджуйтесь захоплюючим світом диких джунглів.

  • 5.0

    28 жов, 2018
    Конструктор покупала в подарок крестнику и пришлось поучаствовать ещё и в сборке конструктора, я , кстати , теперь действительно понимаю почему дети так помешаны на Лего, я сама увлеклась.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари