>
В наявності
1549 грн
1223 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

257 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Маршрут болотами Minecraft - не найкращий вибір для пригоди, адже крім жаб можна зустріти небезпечного супротивника - відьму. Однак герой із набору LEGO "Гарбузова ферма" не боїться труднощів і заснував цілу ферму в не дуже доброзичливому біомі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21248 був випущений в рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 257 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять можливості перервати Вашу подорож. 

Мініфігурки набору

Набір ЛЕГО 21248 включає 2 основні фігурки:

  1. Стів - один з головних героїв гри. Хлопець одягнений у блакитну кофту і фіолетові штани. Він має кам'яну мотику для догляду за городом, а також зачарований лук для битви з відьмою;
  2. відьма - агресивний моб, що кидається зіллям. Фігурка має фіолетову сукню та коричневі черевики. Ця версія відьми є новою, оскільки включає знімну деталь чорного ковпака. Тримати Стіва на відстані вона може за допомогою синього флакончика з зіллям.  

Стіва і відьму в наборі супроводжує невелика сіра жаба, яка може сидіти на одному із зеленого латаття. Вона доповнена круглими принтованими деталями жаб'ячої ікри. 

Небезпечне городництво

Основою для подальшого складання цього набору виступають деталі блакитного кольору, оскільки дії відбуваються на болоті. Головною конструкцією є будинок, зібраний у формі помаранчевого гарбуза. Нагорі навіть красується невеликий коричневий хвостик з листом. Двері відчиняються, проте для зручної гри передбачена відкрита задня частина. Усередині можна знайти невеликий набір для виживання - ліжко, верстак, пічку з гарбузовим пирогом та інші деталі. З правого боку від будинку розташований невеликий огород зі смолоскипами, на грядках якого видніються перші паростки гарбузів. 

Якщо праворуч від будинку розкинувся город, то з лівого боку біля дерева причаїлася відьма. Ухилившись від її зілля і вистріливши у відьму з лука, можна забрати цінну скриню зі скарбами і відвезти її на човні. 

Займіться вирощуванням рідкісного продукту - гарбуза в наборі ЛЕГО "Гарбузова ферма" і на сезон врожаю оселіться в тематичному будинку. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари