>
В наявності
1349 грн
1065 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

172 шт.
4 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
4+
0 шт.
4.5

Опис

Телефонуйте всім, хто може швидко прибути до поліцейської дільниці, адже відбувається жахливе - один із ув'язнених втікає за допомогою своєї спільниці на мотоциклі. Зупиніть свавілля в наборі LEGO "Переслідування на поліцейській дільниці" і поверніть втікача за ґрати або навпаки, допоможіть йому втекти.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60370 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 172 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 4 років. Набір тема - поліція.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Поліцейські проти грабіжників

Щоб шанси обох сторін у наборі були рівними, до нього додано 2 мініфігурки працівників поліцейської дільниці та 2 злочинці:

  • полісвумен. На ній блакитна поліцейська сорочка зі значком та закріпленою рацією, а також сині штани;
  • полісмен. Чоловік має таку саму сорочку, проте поверх неї також одягнений бронежилет. Брюки сині. Також є синя кепка;
  • злочинниця. Дівчина, яка вирішила врятувати напарника, одягнена в сіру кофту ув'язненої, коричневу дублянку та чорні штани. На обличчі принт маски на очі;
  • злочинець. Хлопець, що заварив кашу в наборі ЛЕГО 60370, одягнений у форму в'язня, яка включає смугасту кофту та білі штани.

Також у наборі є невелика підмога для поліцейських – службова собака.

Втеча з в'язниці

Збірка набору складається з декількох великих моделей та безлічі деталей. Основна частина – це поліцейська ділянка. Він розділений на місце переїзду зі шлагбаумом, камеру із ув'язненим та кімнату поліцейського. Кожна з них наповнена функціями та особливостями, які роблять гру з конструктором цікавішою. Шлагбаум можна відкрити, у поліцейського висить екран із розшуком двох злочинців і є обідній перекус, а камера закріплюється таким чином, що може бути вирвана. Зібрана модель поліцейської ділянки займає 12 сантиметрів заввишки, 26 завширшки та 12 завдовжки.

Друга частина набору, яка робить гру повноцінною – автомобіль поліції та мотоцикл злочинців. Машина збирається з великих деталей, що спрощує складання маленьким фанатам конструктора ЛЕГО. У свою чергу, ззаду до мотоцикла прикріплюється ланцюжок з гаком, який можна зафіксувати на ручці камери. Далі досить різко поїхати мотоциклом, щоб прохід відкрився і напарник міг втекти, прихопивши із собою рожевий алмаз. Після цього діяти потрібно швидко, адже інформацію про втечу буде передано патрулям і за рогом з'явиться полісвумен на автомобілі.

Ким Ви будете сьогодні, охоронцем порядку чи навпаки, його порушником? З набором ЛЕГО "Переслідування на поліцейській дільниці" можна зайняти будь-яку зі сторін.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    23 січ, 2023
    Син набір однозначно вподобав і, будучи на його місці, я б радів так само, тим більше, що це не перший його набір Лего Сіті і він любить їх поєднувати. У наборі ви отримуєте 2 поліцейських, 2 поганців і навіть поліцейського собаку. Основною збіркою являється поліцейський відділок з камерою, з якої грабіжник намагається втікти. На цьому моменті у нас виникло питання. Справа від шлагбауму можна побачити поліцейського перед монітором з важливими даними. Чи не краще було б його розмістити десь всередині, оскільки навряд чи така інформація повинна бути просто зі сторони вулиці. Не зважаючи на це, у наборі також є мотоцикл та поліцейська машина і з усім цим син захопливо грається.
    Достоинства:
    👍яскраві кольори та надійні деталі 👍маленькі елементи, як круассан або ключ від камери 👍фігурка собаки (діти люблять тварин у наборах) 👍працюючий шлагбаум та втеча з камери
    Недостатки:
    👎не зрозуміла ситуація з кабінетом для стеження, чомусь він знаходиться ззовні 👎деякі деталі недоречні, як золотий кекс та рожева кружка перед камерою
  • 5.0

    23 січ, 2023
    Цей іграшковий набір чудово підходить для всіх дітей. У ньому є шлагбаум, що піднімається, а також офіс і в'язниця з функцією втечі. І це наче добре, проте я вважаю, що за таку ціну сам поліцейський відділок міг би бути більш закритим. Цей набір також включає поліцейську машину та мотоцикл шахрая, а також мініфігурки 2 поліцейських, 2 шахраїв та собаки. Ми з чоловіком поліцейські, тому мій син був дуже радий отримати цей набір. Тепер він проводить ГОДИНИ, збираючи його та граючи.
    Достоинства:
    Максимально проста та дієва історія з втечею. Є навіть рожевий алмазик. Фігурки різноманітні і кожна підходить під свою роль. У відділку наче мало деталей, але усі основні для відтворення та гри присутні.
    Недостатки:
    Надто відкритий відділок, можна було додати більше стін, які б не заважали грі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари