>
Під замовлення
49999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 704 шт.
0 шт.
47.5 × 15.5 × 37.5 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

Відмінна масштабна і абсолютно точна копія сучасного німецького спорткара Porshe 911 GT3 RS являє собою вже шосте покоління легендарного боліда, здатного розігнатися до 310 км / год. Модель з більш ніж 2500 деталей виконана в фірмовому помаранчевому кольорі автоконцерну і володіє приголомшливою деталізацією - аж до жовтих гальмівних колодок. Капот і багажник моделі можуть відкриватися, кермо здатне повертати передні колеса, як і в справжньому рульовому управлінні. Безсумнівно, така дивовижна модель може бути використана як в грі, так і в якості експоната колекції і буде відмінним презентом будь-якому фанату серії LEGO Technic. Це унікальний ліцензійний набір, спроектований за участю інженерів Porshe і підкреслюючий елегантність ліній боліда вишуканою матовою чорнотою коробки, виконаною в незвичайному для LEGO стилі. Крім легендарної машини, в коробці ви знайдете спеціальну брошуру, що розповідає про історію розробки та конструювання цієї моделі.

  • 5.0

    27 жов, 2023
    Чого така захмарна ціна?, модна всі 3 інші супер кари взяти ща ціною цього одного
    • 5 лис, 2023
      Доброго дня! Наразі цей набір вже знятий з виробництва, тому ціна на нього значно вища. В той же час мушу зазначити, що в нас в магазині саме оригінальні нові набори, а не вживані або вже розпаковані. Якщо хочете зробити вибір на користь інших автомобілів - не проблема, ми також можемо проконсультувати і підібрати ідеальні)
      • 13 лис, 2023
        А на цю модель знижки хоч інколи бувають?
        • 13 лис, 2023
          На жаль, на подібні набори, які вже були зняті з виробництва, знижки бувають рідко. До того ж існує ймовірність, що при покупці ціна виявиться ще вищою, оскільки в нас на сайті вона вказана на момент останньої купівлі. Пишіть, якщо є ще будь-які питання, буду рада допомогти)
  • 5.0

    16 жов, 2018
    Очень крутой конструктор, сын был просто в восторге, говорит это не конструктор, это мечта, и в принципе я с ним согласен, слышать конечно такое из детских уст удивительно, но это факт.
  • 5.0

    16 бер, 2018
    Есть даже его краш-тест проведённый ADAC в сотрудничестве с одним известным журналом!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари